tv4play logo

The night manager

Serie i åtta delar om nattportiern Jonathan som får information om en nära förestående vapenaffär som kan komma att rita om den politiska kartan. Det dröjer inte länge förrän han får anledning att söka upp organisationens huvudman i jakt på hämnd.

Streama The night manager på C More!

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 1 - 8 avsnitt

The Night Manager del 1

Seriestart. Mitt i den arabiska vårens mest intensiva skede får nattportiern på ett hotell i Kairo information om hemlig vapenhandel i staden. I centrum för den ljusskygga verksamheten står Richard Roper, en hänsynslös affärsman med dolda motiv.

The Night Manager del 2

Tre år har gått sedan de tragiska händelserna i Kairo. Pines och Ropers vägar korsas på nytt, den här gången i Schweiz. Med uppbackning av Burr försöker Pine infiltrera den mäktiga vapenhandlarens organisation för att utkräva hämnd.

The Night Manager del 3

Ropers trygga tillvaro på Mallorca slås i spillror. Samtidigt har Pine tagit klivet in i den undre världen, medan Burr och Steadman träffar den brittiska underrättelsetjänsten i ett försök av avleda deras uppmärksamhet.

The Night Manager del 4

Pine återhämtar sig i Ropers hus. Det blir ett perfekt, men riskabelt, tillfälle att försöka komma åt hemliga dokument om Ropers framtida vapenaffärer. Burr och Steadman får en möjlighet att värva en ny medarbetare.

The Night Manager del 5

Pine får en plats i Ropers innersta krets, vilket gör att Corky förlorar inflytande. Samtidigt oroar sig Burr för sin källas säkerhet efter ett misstänkt informationsläckage till River House.

The Night Manager del 6

Burrs farhågor besannas efter att Steadman gjort en chockerande upptäckt i Madrid. Pine, som befinner sig i Istanbul, blir kontaktad av Singhal. Ropers träff med potentiella vapenköpare tar en oväntad vändning.

The Night Manager del 7

Pine, som är under stark press, tvingas ta stora risker. Vapenleveransen är på väg till sin slutdestination, samtidigt som Ropers lista över misstänkta infiltratörer krymper. Burr och Steadman stöter på motstånd från politiskt håll.

The Night Manager del 8

Säsongsavslutning. Pine får hjälp av en gammal vän, samtidigt som Burr och Steadman anländer till Kairo, utan uppbackning från sina överordnade. Roper är i färd att avsluta vapenaffären, och chansen att fälla honom krymper för varje dag som går.