tv4play logo

Tillsammans med Strömstedts

Svensk livsstilsserie där det äkta paret Jenny och Niklas Strömstedt möter sex kända par för att prata relationer och allt vad de innebär. Vad har paren för tips för att kunna leva och må bra i en relation? Och vad gör de för att bibehålla passionen? Streama Tillsammans med Strömstedts reklamfritt på C More!

Streama Tillsammans med Strömstedts på C More!

Säsong 2 - 6 avsnitt

Tillsammans med Strömstedts del 1

15 november 2018 · 43m 3s

Säsongsstart. Jenny och Niklas besöker författaren Camilla Läckberg och MMA fightern Simon Sköld i deras hem. Det pratas om bonusbarn, sociala medier, åldersskillnad och svårigheterna med att träffa en man som framgångsrik kvinna.

Tillsammans med Strömstedts del 2

22 november 2018 · 44m 11s

Strömstedts träffar hockeylegenden Peter Forsberg och hans blivande fru Nicole i deras sommarhus i Domsjö i Örnsköldsvik. Hur löser man vardagspusslet med tre barn och en mängd företag? Och hur gick det egentligen till när Peter friade till Nicole?

Tillsammans med Strömstedts del 3

29 november 2018 · 44m 11s

Jenny och Niklas träffar skådespelarparet Jakob Eklund och Marie Richardson, som är kända för sitt stormiga förhållande. Men hur får de sin relation att fungera och vad händer i deras förhållande när rollerna plötsligt ställs på ända?

Tillsammans med Strömstedts del 4

6 december 2018 · 44m 4s

Lars Lerin och hans man Junior bjuder hem Jenny och Niklas till deras hem på Hammarö i Värmland. Hur får man ett förhållande att fungera trots alla olikheter? Och hur kommer det sig att Lars gjorde ett 23 meter högt konstverk av bokhyllor?

Tillsammans med Strömstedts del 5

13 december 2018 · 44m 4s

Strömstedts träffar programledaren och musikproducenten Anders Bagge och hans fru, Johanna Lind Bagge. De pratar om hur man hanterar olika tempon i ett förhållande och undrar vad som hade hänt om de träffat varandra tidigare i livet.

Tillsammans med Strömstedts del 6

20 december 2018 · 44m 11s

Säsongsavslutning. Jenny och Niklas åker hem till författaren Björn Ranelid och hans fru Margareta. De får även följa med till parets älskade sommarställe i Skåne. Vad var det de föll för hos varandra, och vem har det sista ordet i deras relation?

Säsong 1 - 6 avsnitt