tv4play logo

Säsong 1 - 16 avsnitt

Tinkas juläventyr del 16

16 december 2019 · 24m 20s

Tinka och Lasse gör allt för att Storm ska få tillbaka sitt minne igen. Mikkel och Astrid är mitt uppe i sin julklappsverkstad när Nille kommer på besök. Hon blir inbjuden till jullunch medan Fileas snokar igenom hennes saker i tomtarnas land.

Tinkas juläventyr del 15

15 december 2019 · 24m 20s

Fileas får veta att Nille har ljugit för honom. Tinka och Lasse bestämmer sig för att leta vidare efter julstjärnan, men när Tuva berättar mer om dess historia blir det uppenbart att de inte kan gå vidare utan hjälp från en specifik person.

Tinkas juläventyr del 14

14 december 2019 · 24m 18s

Lasse och Tinka inser att de behöver hjälp att tolka innehållet i den gamla dagboken, men först måste de hjälpa Astrid med julbaket. Fileas ger order om upprustning och vapenträning i hopp om att kunna försvara sin plats på tronen.

Tinkas juläventyr del 13

13 december 2019 · 24m 11s

Tinka och Lasse är ivriga att fortsätta med sin utredning, men först måste de infria sitt löfte till Astrid om att delta i luciatåget. Nille får höra oroväckande nyheter från Fileas när hon kallas till slottet för att utvärdera hans kungaporträtt.

Tinkas juläventyr del 12

12 december 2019 · 24m 6s

Tinka får ställa in sina planer för att sitta barnvakt åt Astrid och Fileas testar en ny taktik för att smickra in sig hos Nille. När Lasse kommer hem från skolan återvänder han och Tinka till Storms hus, där en stor överraskning väntar.

Tinkas juläventyr del 11

11 december 2019 · 23m 47s

Tinka och Lasse är ivriga att följa upp ett nytt spår när Lasses pappa tvingar med hela familjen på julgransjakt. Lasse tappar sin mobil och när han hittar den igen upptäcker han något märkligt. Samtidigt sätter Fileas hård press på Nille.

Tinkas juläventyr del 10

10 december 2019 · 24m 20s

Tinka är nu efterlyst överallt i tomtarnas rike och gömmer sig på Lasses gård, men när jakten på Storm når en återvändsgränd måste de än en gång korsa portalen. Det visar sig att Bjergi sitter inne med mer information än de kunnat ana.

Tinkas juläventyr del 9

9 december 2019 · 24m 17s

Tinka och Lasse söker bevis på att Storm har varit i människornas värld och vänder sig till Nille för att få hjälp. Kung Gobbe berättar för Fileas att han inte kommer att bli kung, och Fileas ilskna reaktion resulterar i ett ödesdigert beslut.

Tinkas juläventyr del 8

8 december 2019 · 23m 19s

Tinka och Lasse lyckas matcha porträttet på bilden med ett foto och vet nu vem tjuven är. Samtidigt hittar de bevis för att en annan tomte har varit i verkstaden på gården. Tuva bjuder på en överraskning när de söker upp henne för att få veta mer.

Tinkas juläventyr del 7

7 december 2019 · 24m 15s

Tinka och Lasse beger sig till tomtarnas rike för att ställa kung Gobbe mot vägen, men Gobbe är sängliggande till följd av sjukdom. Tinka och Lasse lyckas ändå ta sig förbi vakterna och få med sig en bild på människan som stal julstjärnan.

Tinkas juläventyr del 6

6 december 2019 · 24m 5s

Tinka tar hjälp av en gris i hopp om att vinna över Lasse på sin sida. Kung Gobbe är osäker på om Fileas verkligen borde vara hans tronarvinge och ser sig om efter andra alternativ. Fileas blir bekymrad när han får kännedom om sin pappas plan.

Tinkas juläventyr del 5

5 december 2019 · 24m 3s

Tinka blir kallad till kung Gobbe, där Fileas elakheter kommer upp till ytan. Hon tar tillfället i akt att fråga om julstjärnan, men Gobbes svar är undvikande. Tinka är fast besluten om att hitta julstjärnan och inser att Lasse kan hjälpa henne.