tv4play logo

Torpet

I den småländska skogen bortom farmens räckhåll finns Torpet, där vi återser gamla och nya favoriter från årets säsong av Farmen. Här finns ingen storbonde men det gäller ändå att kämpa för sin överlevnad och att ta sig igenom Torpets utmaningar.

Säsong 13 - 7 avsnitt

Torpet del 7

27 januari 2020 · 12m 58s

Mergim tar ett steg tillbaka för att undvika drama och Simon kämpar med att gå på dass. Bryggningen påbörjas på vad som ska bli torpets alldeles egna öl och Wincent kommer för att ge torparna nya uppdrag.

Torpet del 6

22 januari 2020 · 18m 14s

Mitt i middagen gör förloraren från gårdskampen entré och med det består torpet av två duos. Torparnas skyhöga förväntningar leder till ett hårt fall när verkligheten att livet är tuffare på torpet slår till.

Torpet del 5

21 januari 2020 · 14m 58s

På Lillängen råder en härlig stämning och torparnas byggkunskaper sätts på prov. Rädslan för en för tidig återkomst håller en torpare tillbaka medan de andra kämpar för chansen att vinna sig tillbaka till farmen.

Torpet del 4

20 januari 2020 · 15m 7s

Torparna väntar nya inneboende men är rädda för sura miner. Wincent ger hopp om en fattigmansko och Mergim får information om hans gamla vänner på farmen som ändrar hans strategi.

Torpet del 3

15 januari 2020 · 21m 1s

Förloraren i gårdskampen anländer och avbryter tvåsamheten. Torpet är ett ställe där man får tid att tänka och tankarna hem blir till slut för mycket för en torpare. Wincent bedömer veckans uppdrag.

Torpet del 2

14 januari 2020 · 17m 21s

Efter en natt fylld av mardrömmar har Sussies hemlängtan förvärrats. Efter årets första torpettävling är det inte lätt att vara en bra förlorare och vinnaren beger sig till gårdskampen för att tävla sig tillbaka till farmen.

Torpet del 1

13 januari 2020 · 16m 39s

Årets första torpare anländer till Lillängen och första prövningen blir överraskande nog en natt utan madrasser. Paolo för med sig förstärkning som råder bot på madrassbristen och de nyblivna torparna får sina första uppdrag