tv4play logo

Trädgårdsdrömmar

Linda Lindorff förbättrar tillsammans med sitt team utemiljöer för människor och verksamheter som verkligen behöver det.

Säsong 1 - 6 avsnitt

Trädgårdsdrömmar del 3

25 maj 2015 · 44m 3s

Linda Lindorff, Ylva Landerholm och Pirre Starrin åker till ett boende för ensamkommande flyktingpojkar. Där tar de sig an den risiga trädgården och gör bland annat ett badmintonnät av äppelträd.

Trädgårdsdrömmar del 6

25 maj 2015 · 44m 2s

Gänget fixar en utemiljö för alla åldrar på Fyrisgårdens Allhus. Bland annat blir det nya rabatter, en stenlagd bandyplan och fler sittytor.

Trädgårdsdrömmar del 2

25 maj 2015 · 44m 3s

Tallåsens demens- och äldreboende har bara en trist gräsplan att vistas på under varma dagar. Men nu blir det ändring på det när Linda och hennes kollegor tar sig an gräsplanen och förvandlar den till en blomstrande trädgård med en stor damm.

Trädgårdsdrömmar del 5

25 maj 2015 · 43m 57s

På fritidsgården Eken samlas ungdomar för att umgås men de saknar trevliga utomhusytor att umgås på. Det blir det ändring på det när Linda Lindorff, Ylva Landerholm och Pirre Starrin tar sig an deras tråkiga uteplats.

Trädgårdsdrömmar del 1

25 maj 2015 · 44m 3s

Linda Lindorff, Ylva Landerholm och Pirre Starrin tar sig an förskolan Ängens utegård. De förvandlar den tråkiga gården till en inspirerande lekplats där baren får möjlighet att utveckla sin fantasi och lära sig om växter på ett lekfullt sätt.

Trädgårdsdrömmar del 4

25 maj 2015 · 44m 3s

Linda Lindorff, Ylva Landerholm och Pirre Starrin beger sig till Vännebos barnkollo för att se till att barnen får en trädgård att leka och umgås i. De förvandlar de trista tomma ytorna till ett grönskande paradis med många sittplatser och umgängesytor.