tv4play logo

Trädgårdshjälpen

Sex familjer har av olika anledningar inte haft tid, kunskap eller lust att ta hand om sina trädgårdar. Till deras räddning kommer Caroline Norrby och trädgårdsdesignern Helena Arola, trädgårdsmästaren Johan Orre och snickaren Pirre Starin.

Säsong 1 - 6 avsnitt

Trädgårdshjälpen del 1

25 maj 2015 · 44m 11s

Teamet besöker Erika och Martin, som tillsammans med sonen Knut flyttade till sitt hus i Mariefred för två år sedan. Medan paret har fokuserat på renovering av huset har trädgården förfallit. Familjen vill nu göra trädgården lättskött och passande för en barnfamilj.

Trädgårdshjälpen del 4

25 maj 2015 · 44m 10s

Familjen Sifur byggde själva sitt hus på en sluttning med utsikt över Ekerö. Men mitt under arbetet diagnostiserades sonen Eskil med hjärntumör och byggandet lades på is. Huset är nu beboligt men mycket saknas fortfarande, bland annat en trädgård. Teamet rycker ut för att hjälpa familjen.

Trädgårdshjälpen del 3

25 maj 2015 · 44m 9s

Lars-Erik har ett stressigt arbete och drabbades för fyra år sedan av en hjärtinfarkt. För att få lugn och ro flyttade han tillsammans med sin blivande fru Kristina till ett hus på landet i Skokloster. Teamet rycker ut för att förvandla parets förfallna trädgård till en japanskinspirerad oas.

Trädgårdshjälpen del 2

25 maj 2015 · 43m 59s

Teamet besöker familjen Bjerner i Åkersberga som behöver hjälp med sin förfallna trädgård. När familjen köpte sitt hus var tomten vildvuxen och planen på att fixa till den lades på is när dottern Klara drabbades av cancer. Trädgårdsdesignern Helena väljer att skapa en trädgård med fengshui-tema.

Trädgårdshjälpen del 6

25 maj 2015 · 44m 10s

2010 rev familjen Palmér sin sommarstuga i Tyresö skärgård för att förverkliga drömmen om ett bygga ett stort hus på tomten. Men problemet är att familjen inte kan komma överens om hur trädgården ska se ut. Teamet rycker ut för att hjälpa familjen och se till så att alla blir nöjda.

Trädgårdshjälpen del 5

25 maj 2015 · 44m 6s

Efter att ha totalrenoverat sin 200 kvadratmeter stora tegelvilla i Tyresö har familjen Bennet fått nog. Husets tomt är fylld av omoderna växter från 70-talet och är dessutom övervuxen. Nu önskar sig familjen en prunkande trädgård dit de kan bjuda över sina vänner på fest.