tv4play logo

Trädgårdsmästarna

Charlie Dimmock och bröderna Harry och David Rich reser land och rike runt för att göra om folks trädgårdar. Men de måste hålla sig inom en tight budget, om det så är 5000 pund eller 50 000 pund. Det ställer höga krav på kreativiteten.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 1 - 14 avsnitt

Trädgårdsmästarna del 14

Våra trädgårdsmästare åker till Hampshire för att hjälpa Nigel och Sue. De har en väldigt generös budget och vill göra om sin uteplats till ett ställe att kunna njuta av sin pension på. Vem har Charlie och bröderna Rich får äran att designa den?

Tillgängligt: 30+ dagar till

Trädgårdsmästarna del 13

Stan och Glorias trädgård förstördes i ett jordskred, nu vill de ha en ny. Vilken tur då att Charlie Dimmock och bröderna Rich vill ta på sig uppgiften. De kommer på en varsin design för att återställe trädgården till forna glansdagar.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Trädgårdsmästarna del 12

Lorna och Luciano bor i Bolton med sin två unga söner. De vill ha en trädgård där barnen kan leka, men det är inte allt. Luciano vill också att uteplatsen påminner honom om sitt gamla hem på Sicilien. Den ska bland annat ha en pizzaugn.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Trädgårdsmästarna del 11

Jackie och Neil köpte Jackies barndomshem för att kunna ta hand om hennes far Mervyn nu när han börjat bli äldre. De vill ha en drömträdgård med bland annat skulpturer. Vem av våra trädgårdsmästare kommer på den bästa idén?

Tillgängligt: 30+ dagar till

Trädgårdsmästarna del 10

Penny och James byggde själv upp sitt drömhus i Northwood och nu vill de ha en trädgård som matchar det moderna hemmet. De har en stor plätt och en generös budget, men våra designers får ändå en utmaning när vädret stället till det.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Trädgårdsmästarna del 9

Charlie och bröderna Rich får en svår utmaning när de ska designa en trädgård som rymmer ett ställe att odla grönsaker på, en plats att leka, en blomstrande fristad och ett område som lockar diverse fåglar. Allt under 1 500 pund.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Trädgårdsmästarna del 8

Kerry och Chris bor i Pontefract och de vill ha en trädgård där både djur, växter och deras två små barn kan trivas. Men de har en ganska begränsad budget, vilket gör att Charlie och bröderna Rich har en svår uppgift framför sig.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Trädgårdsmästarna del 7

Unga paret Lewis och Rhys vill ha en modern och cool trädgård. De har precis inrett sitt hus, men har slut på idéer till uteplatsen. Våra trädgårdsdesigners 4 000 pund på sig men inte speciellt mycket annat att arbeta med.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Trädgårdsmästarna del 6

Usha är mikrobiolog och hobbyfotograf och hon vill ha en trädgård som lockar till sig smådjur och fåglar. Hon har inte mycket plats att erbjuda, men en ganska generös budget. Dessutom vill Usha kunna odla egna grönsaker i sitt andra vardagsrum.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Trädgårdsmästarna del 5

James och Larua ska snart gifta sig och har inte tid att fixa till sin katastrofalt fula och smala trädgård. Vilken tur då att våra designers är på väg för att hjälpa dem. Det blir dock en svår uppgift eftersom parets budget är väldigt begränsad.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Trädgårdsmästarna del 4

Det blir känslosamt när när Charlie och bröderna Rich kommer till ett par som förlorade sin son bara två år tidigare. De vill återspegla några av de gladare minnen och är beredda att betala för det. Vilken idé tycker de sörjande paret bäst om?

Tillgängligt: 30+ dagar till

Trädgårdsmästarna del 3

Mamman Samantha och dottern Amy behöver hjälp med trädgården. Vilken tur då att Charlie och bröderna Rich är på väg! De ska göra den överväxta uteplatsen så fin att den passar både mor och dotter. Och de har ingen stor budget att röra sig med.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Vi tror du gillar