tv4play logo

Trädgårdsmästarna

Charlie Dimmock och bröderna Harry och David Rich reser land och rike runt för att göra om folks trädgårdar. Men de måste hålla sig inom en tight budget, om det så är 5000 pund eller 50 000 pund. Det ställer höga krav på kreativiteten.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 1 - 20 avsnitt

Trädgårdsmästarna del 20

Säsongsavslutning. Charlie Dimmock och bröderna Rich åker till Birmingham. Där träffar de ett ungt par som under sin smekmånad i Japan förälskade sig i estetiken. Därför vill de ha en trädgård med tehus, en liten damm och stora stenar.

Trädgårdsmästarna del 19

Ett par i Cambridgeshire har ett fint hus men en tråkig trädgård. Det vill de ändra på och tar hjälp av trädgårdsmästarna som har en tuff uppgift framför sig. Bakom tomten står nämligen en ful lagerbyggnad som måste döljas.

Trädgårdsmästarna del 18

Den här veckan är Charlie och bröderna Rich i Fleet. Deras uppgift är att komma på en design till en lättskött och tidtypisk trädgård som ett par pensionärer kan njuta i. De har en väl tilltagen budget, men inte mycket yta.

Trädgårdsmästarna del 17

Ett par med två söner som är på väg att växa upp vill ha en trädgård som hela familjen kan njuta av. Föräldrarna önskar också en stuga som en slags utbyggnad av hemmet. Det blir alltså en tuff uppgift för våra trädgårdsmästare.

Trädgårdsmästarna del 16

Charlie Dimmock och bröderna Rich åker till Stamford för att tävla om att designa en trädgård till en fembarnsfamilj. De har flyttat från landet och vill ha en fin och harmonisk plats där de kan njuta i lugn och ro.

Trädgårdsmästarna del 15

Jenna och Craig bor i Stevenage och de har precis fått tvillingar. Nu vill ha en ny trädgård eftersom deras nuvarande inte ser det minsta bra ut. Den sluttar och har en massa hål. Våra trädgårdsmästare har 1000 pund på sig att barnsäkra uteplatsen.

Trädgårdsmästarna del 14

Våra trädgårdsmästare åker till Hampshire för att hjälpa Nigel och Sue. De har en väldigt generös budget och vill göra om sin uteplats till ett ställe att kunna njuta av sin pension på. Vem har Charlie och bröderna Rich får äran att designa den?

Trädgårdsmästarna del 13

Stan och Glorias trädgård förstördes i ett jordskred, nu vill de ha en ny. Vilken tur då att Charlie Dimmock och bröderna Rich vill ta på sig uppgiften. De kommer på en varsin design för att återställe trädgården till forna glansdagar.

Trädgårdsmästarna del 12

Lorna och Luciano bor i Bolton med sin två unga söner. De vill ha en trädgård där barnen kan leka, men det är inte allt. Luciano vill också att uteplatsen påminner honom om sitt gamla hem på Sicilien. Den ska bland annat ha en pizzaugn.

Trädgårdsmästarna del 11

Jackie och Neil köpte Jackies barndomshem för att kunna ta hand om hennes far Mervyn nu när han börjat bli äldre. De vill ha en drömträdgård med bland annat skulpturer. Vem av våra trädgårdsmästare kommer på den bästa idén?

Trädgårdsmästarna del 10

Penny och James byggde själv upp sitt drömhus i Northwood och nu vill de ha en trädgård som matchar det moderna hemmet. De har en stor plätt och en generös budget, men våra designers får ändå en utmaning när vädret stället till det.

Trädgårdsmästarna del 9

Charlie och bröderna Rich får en svår utmaning när de ska designa en trädgård som rymmer ett ställe att odla grönsaker på, en plats att leka, en blomstrande fristad och ett område som lockar diverse fåglar. Allt under 1 500 pund.