tv4play logo

Trädgårdsmästarna

Med begränsad budget tävlar Charlie Dimmock och bröderna Rich om att få göra om olika trädgårdar i Storbritannien. De som äger trädgården väljer vilken idé de tycker är bäst och sedan måste förloraren hjälpa till att slutföra arbetet.

Säsong 1 - 6 avsnitt

Trädgårdsmästarna del 6

20 januari 2020 · 43m 42s

Usha är mikrobiolog och hobbyfotograf och hon vill ha en trädgård som lockar till sig smådjur och fåglar. Hon har inte mycket plats att erbjuda, men en ganska generös budget. Dessutom vill Usha kunna odla egna grönsaker i sitt andra vardagsrum.

Trädgårdsmästarna del 5

17 januari 2020 · 43m 38s

James och Larua ska snart gifta sig och har inte tid att fixa till sin katastrofalt fula och smala trädgård. Vilken tur då att våra designers är på väg för att hjälpa dem. Det blir dock en svår uppgift eftersom parets budget är väldigt begränsad.

Trädgårdsmästarna del 4

16 januari 2020 · 43m 30s

Det blir känslosamt när när Charlie och bröderna Rich kommer till ett par som förlorade sin son bara två år tidigare. De vill återspegla några av de gladare minnen och är beredda att betala för det. Vilken idé tycker de sörjande paret bäst om?

Trädgårdsmästarna del 3

15 januari 2020 · 43m 36s

Mamman Samantha och dottern Amy behöver hjälp med trädgården. Vilken tur då att Charlie och bröderna Rich är på väg! De ska göra den överväxta uteplatsen så fin att den passar både mor och dotter. Och de har ingen stor budget att röra sig med.

Trädgårdsmästarna del 2

14 januari 2020 · 43m 41s

En familj på tre generationer bor under ett och samma tak. Deras trädgård är inte så mycket att prata om heller - inte än så länge i alla fall. Charlie och bröderna Rich har en utmaning framför sig att skapa en fristad utomhus för bara 2 000 pund.

Trädgårdsmästarna del 1

13 januari 2020 · 43m 31s

Programstart. Charlie och bröderna Rich åker till York för att hjälpa ett par som har en väldigt liten trädgård med mycket svårjobbat material. Lyckas någon av dem komma på en design som ryms inom budgeten på 5 000 pund?