tv4play logo

Trädgårdsmästarna

Charlie Dimmock och bröderna Harry och David Rich reser land och rike runt för att göra om folks trädgårdar. Men de måste hålla sig inom en tight budget, om det så är 5000 pund eller 50 000 pund. Det ställer höga krav på kreativiteten.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 1 - 5 avsnitt

Trädgårdsmästarna del 5

James och Larua ska snart gifta sig och har inte tid att fixa till sin katastrofalt fula och smala trädgård. Vilken tur då att våra designers är på väg för att hjälpa dem. Det blir dock en svår uppgift eftersom parets budget är väldigt begränsad.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Trädgårdsmästarna del 4

Det blir känslosamt när när Charlie och bröderna Rich kommer till ett par som förlorade sin son bara två år tidigare. De vill återspegla några av de gladare minnen och är beredda att betala för det. Vilken idé tycker de sörjande paret bäst om?

Tillgängligt: 30+ dagar till

Trädgårdsmästarna del 3

Mamman Samantha och dottern Amy behöver hjälp med trädgården. Vilken tur då att Charlie och bröderna Rich är på väg! De ska göra den överväxta uteplatsen så fin att den passar både mor och dotter. Och de har ingen stor budget att röra sig med.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Trädgårdsmästarna del 2

En familj på tre generationer bor under ett och samma tak. Deras trädgård är inte så mycket att prata om heller - inte än så länge i alla fall. Charlie och bröderna Rich har en utmaning framför sig att skapa en fristad utomhus för bara 2 000 pund.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Trädgårdsmästarna del 1

Programstart. Charlie och bröderna Rich åker till York för att hjälpa ett par som har en väldigt liten trädgård med mycket svårjobbat material. Lyckas någon av dem komma på en design som ryms inom budgeten på 5 000 pund?

Tillgängligt: 30+ dagar till

Vi tror du gillar