Prova utan reklam på C More
tv4play logo

Trauma Rescue Squad

Vi följer Storbritanniens tuffaste akutteam när de i halsbrytande fart ger sig ut för att hantera situationer på liv och död. De är beredda på att allt kan hända, från terroristattacker och våldsbrott, till de värsta olyckorna och naturkatastroferna.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 1 - 5 avsnitt

Trauma Rescue Squad del 11

Efter en arbetsplatsolycka måste en av ambulanssjukvårdarna riskera sitt liv. Tillsammans med räddningstjänsten arbetar sjukvårdarna i sju timmar för att få ut den skadade arbetaren. Ambulansen kallas också till en misstänkt nattklubbsskjutning.

Trauma Rescue Squad del 10

En av teamets egna råkar ut för en oförutsebar olycka vilken kräver kollegornas ingripande på grund av de allvarliga skadorna. Ett par är fast på en liten ö i en översvämmad flod, deras liv hänger nu på akutteamets komplicerade räddningsaktion.

Trauma Rescue Squad del 9

En massiv explosion förstör ett lägenhetshus och teamet gör allt för att vårda de som skadats. Skotten viner när polisen konfronterar en beväpnad man i Yorkshire. Teamat befinner sig åter i riskzonen när en misstänkt bomb hittas i en matvarubutik.

Trauma Rescue Squad del 8

HART-teamet deltar i polisens insats när en man med ett samurajsvärd håller flera människor gisslan i ett hus, akutvårdarna står redo när polisen ska konfrontera honom. Uppfinningsrikedom krävs för att hjälpa en pensionär som fallit i en rulltrappa.

Trauma Rescue Squad del 7

Teamet skyndar till en motorvägsolycka där en kvinna är fångad i de förstörda resterna av hennes bil efter att den krossats mellan två lastbilar. En grillfest förvandlas till en komplicerad räddningsinsats när flera personer hamnat i floden intill.

Vi tror du gillar