tv4play logo

Trauma Rescue Squad del 9, säsong 1

Säsong 1 - 15 avsnitt

Trauma Rescue Squad del 14

23 januari 2020 · 43m 20s

Ambulanssjukvårdaren Kim utsätter sig för livsfara och klättrar in i en bil som hänger ovanför en flod i ett försöka att rädda den skadade föraren. Teamet måste också improvisera när en arbetsplatsolycka lämnar en man skadad på ett tak.

Trauma Rescue Squad del 13

23 januari 2020 · 43m 26s

Teamet jobbar desperat för att försöka rädda livet på en kvinna som blivit knivattackerad av sin gamla partner. En bil som kört av vägen och hamnat i en ravin gör att räddningsarbetarna står inför en svår utmaning och en tonåring får ett träd på sig.

Trauma Rescue Squad del 12

17 januari 2020 · 43m 53s

Efter en allvarlig olycka på motorvägen måste sjukvårdarna överväga amputering för att få ut den skadade föraren. Räddningspersonalen måste också arbeta hårt för att förhindra flera olika självmordsförsök och en lärare faller illa i skogen.

Trauma Rescue Squad del 11

17 januari 2020 · 43m 49s

Efter en arbetsplatsolycka måste en av ambulanssjukvårdarna riskera sitt liv. Tillsammans med räddningstjänsten arbetar sjukvårdarna i sju timmar för att få ut den skadade arbetaren. Ambulansen kallas också till en misstänkt nattklubbsskjutning.

Trauma Rescue Squad del 10

16 januari 2020 · 44m 23s

En av teamets egna råkar ut för en oförutsebar olycka vilken kräver kollegornas ingripande på grund av de allvarliga skadorna. Ett par är fast på en liten ö i en översvämmad flod, deras liv hänger nu på akutteamets komplicerade räddningsaktion.

Spelas nu

Trauma Rescue Squad del 9

16 januari 2020 · 44m 25s

En massiv explosion förstör ett lägenhetshus och teamet gör allt för att vårda de som skadats. Skotten viner när polisen konfronterar en beväpnad man i Yorkshire. Teamat befinner sig åter i riskzonen när en misstänkt bomb hittas i en matvarubutik.

Trauma Rescue Squad del 8

10 januari 2020 · 44m 39s

HART-teamet deltar i polisens insats när en man med ett samurajsvärd håller flera människor gisslan i ett hus, akutvårdarna står redo när polisen ska konfrontera honom. Uppfinningsrikedom krävs för att hjälpa en pensionär som fallit i en rulltrappa.

Trauma Rescue Squad del 7

10 januari 2020 · 44m 39s

Teamet skyndar till en motorvägsolycka där en kvinna är fångad i de förstörda resterna av hennes bil efter att den krossats mellan två lastbilar. En grillfest förvandlas till en komplicerad räddningsinsats när flera personer hamnat i floden intill.

Trauma Rescue Squad del 6

9 januari 2020 · 44m 44s

En biljakt slutar i en dödlig krasch, fem unga personer är nu fast i en uppochnedvänd bil, men alla tycks inte vara lättade över att räddas. En byggarbetare krossas av en nedfallen vägg under ett husbygge, och en pensionär har spetsats i hemmet.

Trauma Rescue Squad del 5

9 januari 2020 · 44m 36s

Efter en drive-by-skjutning rycker akutteamet ut för att rädda det illa skadade offret samtidigt som risken för att gärningspersonen återvänder är hög. En enorm brand riskerar innebära asbestförgiftning för tusentals, teamet måste stoppa det.

Trauma Rescue Squad del 4

3 januari 2020 · 44m 48s

Temat kallas att delta i en insats att desarmera en bomb funnen i ett hus. I skogarna utanför Leeds möter teamet en utmaning när en BMX-cyklist brutit ryggen i ett fall. Teamledaren Caz leder en instats på liv och död när en bilförare kollapsat.

Trauma Rescue Squad del 3

3 januari 2020 · 44m 37s

Utanför en moské i Bradford blir en man nedskjuten, med över 100 hagelgevärskulor i benen, men han vägrar avslöja för läkare och polis vem som sköt. Teamet hjälper en man som skadats allvarligt i en bisarr bilolycka, men snart finner polisen droger.

Trauma Rescue Squad del 2

2 januari 2020 · 44m 45s

En psykiatripatient hotar att hoppa från toppen av byggställningarna runt ett enormt sjukhus, akutläkarna Gemma och Darren tvingas ta fram sin klätterutrustning. I en övergiven skola har en tonåring fallit många meter ner i ett rum under jord.

Trauma Rescue Squad del 1

2 januari 2020 · 44m 31s

Programstart. Läkarteamet skyndar Storbritanniens största motorväg för att rädda en tankförare som efter en krock är fast i förarhytten på sin lastbil. I södra Yorkshire har en sopptipp fattat eld och glödheta aerosoltuber faller från skyn.

Trauma Rescue Squad del 20

26 december 2019 · 44m 15s

Säsongsavslutning. Skolan börjar igen och två ungdomar knivhuggs på samma dag. En stor brand utbryter i ett garage och teamet oroar sig för att de gastuber som finns där inne ska explodera. En man inne i stan blir påkörd av en buss.