tv4play logo

Ture Sventon och Bermudatriangelns hemlighet

Svenskt familjeäventyr i sex delar om den mattflygande detektiven Ture Sventon som tar med sig grannbarnen Siv och Gittan på en svindlande resa. Ville Vessla har flytt från fängelset och trion måste snabbt sätta stopp för hans fasansfulla plan.

Säsong 1 - 6 avsnitt av 6

Ture Sventon och Bermudatriangelns hemlighet del 1

25 februari 2020 · 42m 42s

Seriestart. Den legendariske detektiven Ture Sventon har inte löst ett fall på tjugo år när hans gamla ärkefiende Vessla plötsligt flyr från fängelset. Ture misstänker att Vessla har en hemlig plan, med koppling till den mystiska Bermudatriangeln.

Ture Sventon och Bermudatriangelns hemlighet del 2

25 februari 2020 · 44m 2s

Ture ger sig av till Rimboanstalten för att undersöka Ville Vesslas försvinnande. Samtidigt vaknar Vessla upp på ett fartyg tillsammans med ett mystiskt sällskap som är på jakt efter de krafter som döljer sig på botten av Bermudatriangeln.

Ture Sventon och Bermudatriangelns hemlighet del 3

25 februari 2020 · 43m 13s

Ture är på rymmen från fängelset. Med polisen hack i häl får han upp ett nytt spår som leder till ett mentalsjukhus i London. Där möter Ture en pilot som kan återskapa värdefulla minnesbilder från när hans plan kraschade i Bermudatriangeln.

Ture Sventon och Bermudatriangelns hemlighet del 4

25 februari 2020 · 42m 54s

Ture inser att den enda som kan berätta om pyramidens ursprung är hans gamla vän, professor Omar. Ture och barnen flyger till Egypten där Omar jobbar med en utgrävning i en mystisk gravkammare, men när de väl kommer fram är Omar försvunnen.

Ture Sventon och Bermudatriangelns hemlighet del 5

25 februari 2020 · 42m 39s

Ture och hans vänner smiter ombord på skurkarnas fartyg där Ville Vessla kämpar för att öppna pyramiden. När deras försök att rädda Omar går i stöpet flyr Ture in i en av sina rollmaskeringar. Hur ska barnen få Ture att bli sig själv igen?

Ture Sventon och Bermudatriangelns hemlighet del 6

25 februari 2020 · 44m 10s

Säsongsavslutning. Ture Sventon flyger till Paris där Ville Vessla tänker använda sina nyvunna krafter för att stjäla Eiffeltornet. Vessla ser ut att lyckas när en gammal familjefejd plötsligt blossar upp. Nu är det upp till Ture att rädda världen!