tv4play logo

Unga föräldrar

Bebismys, kaosvardag och oändligt mycket kärlek! Här får du en ärlig inblick i hur utmanande och underbart det kan vara att bli förälder tidigt i livet.

Rättigheter: Kan ses utomlands

Säsong 8 - 14 avsnitt

Unga föräldrar del 1

Säsongsstart. Favoritfamiljen Moa och Kristoffer från Västerås är tillbaka med dottern Sally. Dessutom introduceras vi för fem nya familjer där bland influencern Andrea med sambon Linus. Vi möter även 16-åriga Filippa som är ensamstående förälder.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Unga föräldrar del 2

Hos Sofie och Viktor flödar Loves kärlek till sin nyfödda lillebror Oliver. Moa och Kristoffer berättar allt om Sallys utveckling och Felicia försöker få ihop vardagspusslet som ensamstående trebarnsmamma till Lorinne, Minelle och Evelynn.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Unga föräldrar del 3

För Johan och Linnea stiger nervositeten när Linneas värkar börjar dra ihop sig. Andrea öppnar upp sig och berättar om sin tidigare förlossningsdepression. Sofie pratar om pressen av att vara en perfekt mamma och Moa får ett chockerande besked.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Unga föräldrar del 4

Kärleken flödar när Linnea och Johan åker in till förlossningen och får träffa deras son för första gången. Felicia går på hockeymatch och Sofie överraskar Viktor med frukost på sängen. Samtidigt försöker Moa lära Esther vad integritet betyder.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Unga föräldrar del 5

Det är dags för Felicia att tänka börja på gymnasiet så hon besöker en studievägledare för att få råd. Linnea och Johan anpassar sig till livet som småbarnsföräldrar. Hos Andrea och Linus är det kortspelskväll och Sofie övningskör med Viktor.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Unga föräldrar del 6

Hos Sofie och Viktor går ingenting som planerat och Felicia spenderar egentid med Lorine. Andrea får ett chockartat besked och behöver smälta det för att förstå att det är sant. Livet med spädbarn är tufft och Linnea försöker ta igen förlorad sömn.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Unga föräldrar del 7

Livet som småbarnsförälder är inte alltid enkelt och hos Linnea och Johan väntar ännu en sömnlös natt. Filippa berättar om det nyfunna självförtroendet och Sofie renoverar hallen. Andrea är gravid i vecka 7 och mår illa konstant.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Unga föräldrar del 8

Mycket händer i föräldrarnas liv. Andrea och Linus åker på semester till Kap Verde och Linnea och Johan ska flytta. Felicia bestämmer sig för att färga håret och Filippa söker gymnasium. Moa fyller år och oroar sig över Kristoffers paketinslagning.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Unga föräldrar del 9

Filippa fyller 17 år och firar tillsammans med familjen. Samtidigt har Linnea och Johan egentid för första gången sen Vilgot kom. Sofie och Viktors hem har förvandlats till en sjukstuga och Felicia går till sin psykolog för att prata om ångest.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Unga föräldrar del 10

Sofie åker till barnmorskan och Felicia tar med Lorine på ett besök hos frisören. Linnea och Johan flyttar äntligen in i sin nya lägenhet och Moa har separationsångest då hon ska till Göteborg och måste lämna familjen hemma.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Unga föräldrar del 11

Felicia tar med tjejerna på en utflykt till Stockholm. Linnea tränar för första gången efter sin förlossning och Johan kommer hem med en överraskning till henne. Dessutom hintar Sofie om att hon vill ha en ny förlovningsring.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Unga föräldrar del 12

Felicia är trött på att leva ensam och testar lyckan på Tinder. Linnea öppnar upp och pratar om sina känslor kring amningshetsen och Andrea går till läkaren för ultraljud. Dessutom ska Filippa på arbetsintervju för första gången i sitt liv.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Säsong 7 - 14 avsnitt

Säsong 6 - 14 avsnitt

Säsong 5 - 28 avsnitt

Säsong 4 - 30 avsnitt

Säsong 3 - 12 avsnitt

Säsong 2 - 12 avsnitt

Säsong 1 - 13 avsnitt