tv4play logo

Vem packar egentligen Tompas resväska?

Unga föräldrar-favoriterna Linn och Tompa gör sig redo inför sin första gemensamma utlandsresa. Vem är det som packar resväskorna? Följ dem i serien "Linn och Tompa på charter".

Vem packar egentligen Tompas resväska?

Unga föräldrar-favoriterna Linn och Tompa gör sig redo inför sin första gemensamma utlandsresa. Vem är det som packar resväskorna? Följ dem i serien "Linn och Tompa på charter".

Säsong 8 - 14 avsnitt

Unga föräldrar del 1

19 mars 2019 · 22m 19s

Säsongsstart. Favoritfamiljen Moa och Kristoffer från Västerås är tillbaka med dottern Sally. Dessutom introduceras vi för fem nya familjer där bland influencern Andrea med sambon Linus. Vi möter även 16-åriga Filippa som är ensamstående förälder.

Unga föräldrar del 2

21 mars 2019 · 21m 33s

Hos Sofie och Viktor flödar Loves kärlek till sin nyfödda lillebror Oliver. Moa och Kristoffer berättar allt om Sallys utveckling och Felicia försöker få ihop vardagspusslet som ensamstående trebarnsmamma till Lorinne, Minelle och Evelynn.

Unga föräldrar del 3

26 mars 2019 · 20m 11s

För Johan och Linnea stiger nervositeten när Linneas värkar börjar dra ihop sig. Andrea öppnar upp sig och berättar om sin tidigare förlossningsdepression. Sofie pratar om pressen av att vara en perfekt mamma och Moa får ett chockerande besked.

Unga föräldrar del 4

28 mars 2019 · 23m 40s

Kärleken flödar när Linnea och Johan åker in till förlossningen och får träffa deras son för första gången. Felicia går på hockeymatch och Sofie överraskar Viktor med frukost på sängen. Samtidigt försöker Moa lära Esther vad integritet betyder.

Unga föräldrar del 5

2 april 2019 · 21m 52s

Det är dags för Felicia att tänka börja på gymnasiet så hon besöker en studievägledare för att få råd. Linnea och Johan anpassar sig till livet som småbarnsföräldrar. Hos Andrea och Linus är det kortspelskväll och Sofie övningskör med Viktor.

Unga föräldrar del 6

4 april 2019 · 22m 18s

Hos Sofie och Viktor går ingenting som planerat och Felicia spenderar egentid med Lorine. Andrea får ett chockartat besked och behöver smälta det för att förstå att det är sant. Livet med spädbarn är tufft och Linnea försöker ta igen förlorad sömn.

Unga föräldrar del 7

9 april 2019 · 20m 27s

Livet som småbarnsförälder är inte alltid enkelt och hos Linnea och Johan väntar ännu en sömnlös natt. Filippa berättar om det nyfunna självförtroendet och Sofie renoverar hallen. Andrea är gravid i vecka 7 och mår illa konstant.

Unga föräldrar del 8

11 april 2019 · 23m 43s

Mycket händer i föräldrarnas liv. Andrea och Linus åker på semester till Kap Verde och Linnea och Johan ska flytta. Felicia bestämmer sig för att färga håret och Filippa söker gymnasium. Moa fyller år och oroar sig över Kristoffers paketinslagning.

Unga föräldrar del 9

16 april 2019 · 22m 21s

Filippa fyller 17 år och firar tillsammans med familjen. Samtidigt har Linnea och Johan egentid för första gången sen Vilgot kom. Sofie och Viktors hem har förvandlats till en sjukstuga och Felicia går till sin psykolog för att prata om ångest.

Unga föräldrar del 10

18 april 2019 · 21m 50s

Sofie åker till barnmorskan och Felicia tar med Lorine på ett besök hos frisören. Linnea och Johan flyttar äntligen in i sin nya lägenhet och Moa har separationsångest då hon ska till Göteborg och måste lämna familjen hemma.

Unga föräldrar del 11

23 april 2019 · 21m 4s

Felicia tar med tjejerna på en utflykt till Stockholm. Linnea tränar för första gången efter sin förlossning och Johan kommer hem med en överraskning till henne. Dessutom hintar Sofie om att hon vill ha en ny förlovningsring.

Unga föräldrar del 12

25 april 2019 · 23m 1s

Felicia är trött på att leva ensam och testar lyckan på Tinder. Linnea öppnar upp och pratar om sina känslor kring amningshetsen och Andrea går till läkaren för ultraljud. Dessutom ska Filippa på arbetsintervju för första gången i sitt liv.

Unga föräldrar del 13

30 april 2019 · 22m 13s

Kärlek spirar när Linnea och Johan firar ett år som förlovade. Filippa tar med Harriet till lekparken och Moa försöker plugga hemifrån vilket visar sig vara lättare sagt än gjort. Dessutom visar Felicia upp sin nya arbetsplats.

Unga föräldrar del 14

2 maj 2019 · 21m 53s

Säsongsavslutning. Hos Felicia är det full rulle när tvillingarna fyller år. Filippa försöker förändra den generella uppfattningen om att en ung förälder är dömd att misslyckas i livet. Andrea och Linus blickar framåt och Viktor busar med Sofie.

Säsong 7 - 14 avsnitt

Säsong 6 - 14 avsnitt

Säsong 5 - 28 avsnitt

Säsong 4 - 30 avsnitt

Säsong 3 - 12 avsnitt

Säsong 2 - 12 avsnitt

Säsong 1 - 13 avsnitt