tv4play logo

Vägen till Bråvalla

Hur förbereder man sig egentligen för festival? I ”Vägen till Bråvalla” får vi möta sex festivalrookies som med hjälp av uppdrag och utmaningar ska bli fullfjädrade festivalproffs.

Säsong 1 - 6 avsnitt

Vägen till Bråvalla del 1

16 maj 2016 · 12m 14s

Det är dags för förberedelserna till Bråvallafestivalen 2016 och deltagarnas första uppdrag blir att skaffa ett tält och dokumentera hur de går till väga. Sedan träffas de alla på Gärdet i Stockholm där de ställs inför utmaningen att sätta upp ett tält på tio minuter.

Vägen till Bråvalla del 2

17 maj 2016 · 11m 13s

Programledare Stefan Larsson lär ut hur man har så kul som möjligt på festivalen. Deltagarna ställs inför en utmaning i tre delar där de bland annat ska försöka hålla sig för skratt med vatten i munnen.

Vägen till Bråvalla del 3

18 maj 2016 · 12m 32s

Deltagarna får lära sig vad som är viktigt på en festival när det kommer till mat och dryck. De får i uppdrag att dokumentera sina inköp av proviant sedan möter de upp Stefan på Gärdet i Stockholm där matexperten Siri Barje bedömer deras matkassar. Sedan ställs de inför en matlagningsutmaning.

Vägen till Bråvalla del 4

19 maj 2016 · 13m 20s

Det är dags för deltagarna att börja fundera på packningen och de får i uppdrag att packa sin väskor med vad de tror de kommer att behöva samt sätta ihop en festivaloutfit. Sedan samlas de på Gärdet i Stockholm där stylisten Julia Stridh bedömer deras packning och outfits.

Vägen till Bråvalla del 6

21 maj 2016 · 12m 14s

Det är dags för deltagarna att visa vad de lärt sig under resans gång på Bråvallafestivalens första dag. Det blir också återblickar på vad som hänt under veckorna. De får även chans att prova på allt som festivalen har att erbjuda förutom musik, som skumparty i hoppborg och hinderbana.

Vägen till Bråvalla del 5

17 februari 2020 · 13m 3s

Deltagarna får i uppdrag att bekanta sig med musikutbudet på festivalen samtidigt som de delger sina egna reflektioner och åsikter om musik. I utmaningen avgörs det vem eller vilka deltagare som vinner vip-biljetten i ett musik-quiz.