tv4play logo

Världens bästa veterinär

Den populära brittiska veterinären Noel Fitzpatrick driver en av världens mest avancerade djurkliniker. Tillsammans med sitt team av proffsiga veterinärer tar han sig an mycket svåra fall som andra redan dömt ut som hopplösa.

Kommande avsnitt

Torsdag 27 feb

Världens bästa veterinär del 7

Säsong 4 - 6 avsnitt av 20

Världens bästa veterinär del 6

21 februari 2020 · 43m 55s

Vi möter chihuahuan Teddy som är halt på bakbenen och behöver opereras vilket rör upp många känslor hos Teddys matte. Wilson, en treårig Newfoundland har problem med sina framben. Assistanshunden Sera har drabbats av en aggressiv ryggmärgssjukdom.

Världens bästa veterinär del 5

20 februari 2020 · 44m 0s

Mopsen Marley har ont i frambenet och svårt att gå. Hans ägare hoppas att en operation kan hjälpa. Border Collien Kaspar besöker också kliniken som även han har problem med benet. Och så möter vi katten Rex som ramlat ner från en balkong.

Världens bästa veterinär del 4

14 februari 2020 · 44m 0s

Den 2-åriga hunden Max förlorade sin fot efter att ha blivit påkörd. Han blev omhändertagen av den lokala välgörenhetsorganisationen och nu har det äntligen blivit dags för Max att genomgå en operation för att få en specialdesignad robotfot.

Världens bästa veterinär del 3

13 februari 2020 · 44m 0s

Fyra skadade igelkottsungar eskorteras till kliniken. Det visar sig att alla igelkottar har ett brutet bakben och nu blir det upp till bevis för Noel och hans gäng att vårda igelkottarna så att de så småningom kan återvända till det vilda.

Världens bästa veterinär del 2

7 februari 2020 · 44m 0s

Det blir en orolig väntan när hunden Tilly genomgår en högriskoperation då hon har en deformerad ryggrad. Om operationen inte går enligt planerna finns det risk att Tilly blir förlamad. Vi möter också Monti som har brutit benet.

Världens bästa veterinär del 1

6 februari 2020 · 44m 0s

Säsongsstart. I första avsnittet möter vi hunden Mitzi som kommer akut till skjukhuset efter att hon blivit påkörd av en bil. Zola har cancer i benet, men Noel tror att han rädda det. Vi möter också huden Hector som har problem att gå.