tv4play logo

Världens häftigaste tårtor

Med ett gäng tårtkonstnärer som tillhör gräddan inom sin kreativa och smågalna bransch. Det bjuds på inblickar i deras framgångar och misslyckanden med att skapa några av världens mest välsmakande kreationer.

Säsong 3 - 5 avsnitt

Världens häftigaste tårtor del 9

Rosie bakar en tårta föreställande en springande man. Tårtan är formad av citronsockerkaka med ett ytskikt av glasyr som ska föreställa hud. Phil och Christine ägnar avsnittet åt att tillverka tårtor föreställande en ekskog.

Världens häftigaste tårtor del 8

Karisha åker till Blenheim Palace för att bygga en nästan tre meter hög bröllopstårta. Rosie får i uppdrag att leverera en tårta i form av en hoppborg och Molly ska bygga en klassisk dubbeldäckare, ett jobb som leder till dubbla problem.

Världens häftigaste tårtor del 7

En arkitekt anlitar Michelle och vill att hon gör en replika av hans sista byggnad. Molly tillverkar en tårta föreställande en gigantisk sminklåda. Tårtan kommer att väga över 40 kilo och ha leopardmönster och massor av detaljer.

Världens häftigaste tårtor del 6

Molly bakar en tårta föreställande en vithaj till en födelsedagsfest. Hon tillverkar sylvassa huggtänder av 15 kilo fondant, allt för att tårtan ska få så mycket bett som möjligt. Eloise får i uppdrag att baka en tårta till en pride-festival.

Världens häftigaste tårtor del 5

Phil och Christine tillverkar en flodhäst klädd i hatt och baddräkt. Eloise jobbar med en babyshower och försöker baka en tårta som föreställer i sovande bebis i en barnvagn. Molly jobbar mot temat Afternoon tea och gör detaljerade småkakor.