tv4play logo

Världens häftigaste tårtor

Med ett gäng tårtkonstnärer som tillhör gräddan inom sin kreativa och smågalna bransch. Det bjuds på inblickar i deras framgångar och misslyckanden med att skapa några av världens mest välsmakande kreationer.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 2 - 13 avsnitt

Världens häftigaste tårtor del 13

Rosie skapar ett mästerverk med en kunglig bulldoggtårta på en ätbar tron för en tårtmässa. Karisha gör en glamorös bröllopstårta, och Eloise gör drömmar till verklighet med en fungerande kruselltårta till ett ettårskalas.

Tillgängligt: 30 dagar till

Världens häftigaste tårtor del 12

Phil och Christine försöker göra en tårta på nästan tre meter, deras högsta hittills. Eloise tacklar tunga lyft när hon skapar en tårta för invigningen av ett gym, och Nastassja gör en födelsedagstårta som inte är av denna värld.

Tillgängligt: 30 dagar till

Världens häftigaste tårtor del 11

Bagaren Eloise skapar en 7 våningar hög pavlovatårta för ett bröllop, medan Michelle hoppas imponera på åttaåriga Aidan med en alldeles speciell tårta. Molly vill slå sitt tidigare rekord vid en välgörenhetsauktion med en ambitiös cirkustårta.

Tillgängligt: 29 dagar till

Världens häftigaste tårtor del 10

Ben, tatueraren som blev tårtbagare, står inför en stor utmaning när en gitarristkarikatyr ska bli en tårta. Molly tar sig vatten över huvud med sitt nästa tårtuppdrag; en dykande hund, medan Nastassja inspireras av flamingos för en bröllopstårta.

Tillgängligt: 29 dagar till

Världens häftigaste tårtor del 9

Tårtskaparen Suzanne är stadig på handen när en bröllopstårta pyntas med exotiska fåglar. Molly överraskar med en tårta som ser ut som en gigantisk ost, och tårtmakarna Phil och Christine gör en tårta för resor i yttre rymden.

Tillgängligt: 26 dagar till

Världens häftigaste tårtor del 8

Fantasin når inga gränser för sockerkonstnären Michelle när hon återskapar en flygsimulator i tårtform. En noshörningsentusiast fyller fyra år, och tårtkreatören Molly hoppas tårtan ska smaka. Suzanne tacklar sin största blombeställning någonsin.

Tillgängligt: 26 dagar till

Världens häftigaste tårtor del 7

Eloise skapar en ätbar jätteversion av en Proseccoflaska i en trädgård av ätbara blommor. Phil och Christine hör ljuva toner när de gör en tårta i form av en retro skivspelare, och Nastassja försöker sig på något alldeles nytt i tårtväg.

Tillgängligt: 25 dagar till

Världens häftigaste tårtor del 6

Rosie imponerar med en helikoptertårta som leker med gravitationskraften. Molly får en liten pojkes dröm att bli verklighet med en vulkantårta pyntad med dinosaurier. Karisha trollar fram en häpnadsväckande karuselltårta till ett bröllop.

Tillgängligt: 25 dagar till

Världens häftigaste tårtor del 5

En tårta där färgglada karameller väller fram ger en Pridefestival lite extra regnbågsmagi. Ben använder sin förkärlek för tatueringar när han skapar en romantisk bröllopstårta. Phil och Christine tar i när de skapar en tårtkopia av ett skepp.

Tillgängligt: 24 dagar till

Världens häftigaste tårtor del 4

Det svåraste som tårtbagare kan visa sig vara att leverera tårtan hel, Karisha ställs inför sin värsta mardröm när hon ska leverera en bröllopstårta. Men Suzannes tårta med temat En midsommarnatts dröm lockar fram glädjetårar.

Tillgängligt: 24 dagar till

Världens häftigaste tårtor del 3

Phil och Christine tar i med hästkrafterna när de skapar en tårta som också ska vara en fungerande radiostyrd bil. Rosie får de hett om öronen när hon ska fixa en ätbar drake på en riktigt hög tårta, och Eloise tar fram sin sportiga sida i bageriet.

Tillgängligt: 23 dagar till

Världens häftigaste tårtor del 2

Det vankas bakfestival och Molly, experten på djurformade tårtor, tar sig an sin största utmaning hittills; en tårta i form av en stor ko. Suzanne skapar en bröllopstårta med växttema, och Nastassja flyttar gränserna för bakning och konst.

Tillgängligt: 23 dagar till

Vi tror du gillar