tv4play logo

Världens häftigaste tårtor

Med ett gäng tårtkonstnärer som tillhör gräddan inom sin kreativa och smågalna bransch. Det bjuds på inblickar i deras framgångar och misslyckanden med att skapa några av världens mest välsmakande kreationer.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 2 - 7 avsnitt

Världens häftigaste tårtor del 28

Karisha känner pressen när hon ska skapa en doptårta åt designmedvetna kunder. Molly siktar på att görs sin värsta kritiker nöjd; hennes mamma har beställt en födelsedagstårta. Michelle utmanar sig med en bröllopstårta formad som en klänning.

Tillgängligt: 29 dagar till

Världens häftigaste tårtor del 27

Det blir en kamp mot klockan när Molly har en dag på sig att skapa fyra realistiska kattårtor. Phil och Christine utmanas av flamingons anatomi när de ska baka en födelsedagstårta. Eloise går den ägg-stra milen med en äggformad tårta till en vän.

Tillgängligt: 25 dagar till

Världens häftigaste tårtor del 26

Michelle tacklar utmaningen att skapa en tårta i form av en tekanna som också ska fundera som en riktig tekanna. Suzanne försöker sig på en Juke Box-tårta, och Molly skapar en drömsk vintervärld.

Tillgängligt: 23 dagar till

Världens häftigaste tårtor del 25

Michelle pressar gränserna för vad en tårta kan vara när hon ska skapa tre tårtor som lysande maneter. Nastassja gör rosor med lång stjälkar för en tårta med över 300 rosblad, och Karisha tar fram sin inre superhjälte för en födelsedagstårta.

Tillgängligt: 16 dagar till

Världens häftigaste tårtor del 24

Molly gör sin allra läskigaste tårta som ska bli mittpunkten på en Halloweenfest. Rosie och hennes snurrande suffragett-tårta tvingas tillbaka till skolbänken, och Eloise skapar ett svartvitt mästerverk för en glamorös välgörenhetsgala.

Tillgängligt: 9 dagar till

Världens häftigaste tårtor del 23

Med hjälp av fyrverkerier och neon blir Rosies tårta festend höjdpunkt. Phil och Christine gör en fantastisk geometrisk tårta för invigningen av en välrenommerad bröllopsbutik, och Molly satsar på rosa för en åtta våningar hög födelsedagstårta.

Tillgängligt: 2 dagar till

Världens häftigaste tårtor - Bröllopsspecial

När världen greppas av kunglig bröllopsyra tar tårtkonstnärerna sig an tårtbeställningar inspirerade av det brittiska kungahusets stora bröllop mellan prins Harry och hans Megan. Från prinskarikatyrer och sagolika droskor till hundbröllop i tårtform.

Tillgängligt: Sista dagen