tv4play logo

Världens häftigaste tårtor del 8, säsong 3

Säsong 3 - 8 avsnitt

Spelas nu

Världens häftigaste tårtor del 8

Karisha åker till Blenheim Palace för att bygga en nästan tre meter hög bröllopstårta. Rosie får i uppdrag att leverera en tårta i form av en hoppborg och Molly ska bygga en klassisk dubbeldäckare, ett jobb som leder till dubbla problem.

Världens häftigaste tårtor del 7

En arkitekt anlitar Michelle och vill att hon gör en replika av hans sista byggnad. Molly tillverkar en tårta föreställande en gigantisk sminklåda. Tårtan kommer att väga över 40 kilo och ha leopardmönster och massor av detaljer.

Världens häftigaste tårtor del 6

Molly bakar en tårta föreställande en vithaj till en födelsedagsfest. Hon tillverkar sylvassa huggtänder av 15 kilo fondant, allt för att tårtan ska få så mycket bett som möjligt. Eloise får i uppdrag att baka en tårta till en pride-festival.

Världens häftigaste tårtor del 5

Phil och Christine tillverkar en flodhäst klädd i hatt och baddräkt. Eloise jobbar med en babyshower och försöker baka en tårta som föreställer i sovande bebis i en barnvagn. Molly jobbar mot temat Afternoon tea och gör detaljerade småkakor.

Världens häftigaste tårtor del 4

Elois tillverkar en ätbar jordglob till en födelsedagsfest. Molly jobbar med en tårta föreställandes en drake, men det visar sig vara svårt att få till drakfjällen. Karisha måste tillverka 2000 sockerblommor till hennes flytande krans.

Världens häftigaste tårtor del 3

Phil och Christine tillverkar ett pussel bestående av nio olika tårtbitar. Suzanne bakar ett sagoslott med nio torn och sex kilo choklad. Ben tillverkar en tårta formad som en traktor till ett barnkalas,

Världens häftigaste tårtor del 2

Michelle tillverkar en koala som hänger i en gren i skalan 1:1. Molly får i uppdrag att skapa en replika av en hamburgertallrik och Nastassja monterar ihop en 1,5 meter hög bröllopstårta där inspiration har hämtats från romerska kolonner.

Världens häftigaste tårtor del 1

I säsongens första avsnitt tillverkar Karisha en hinderbana med en fungerande linbana åt ett 12-års kalas. Molly bakar en gigantisk ankdamm och Rosie får i uppdrag att tillverka en orange hoppboll med kopiösa mängder glasyr.