tv4play logo

Världens häftigaste tårtor

Med ett gäng tårtkonstnärer som tillhör gräddan inom sin kreativa och smågalna bransch. Det bjuds på inblickar i deras framgångar och misslyckanden med att skapa några av världens mest välsmakande kreationer.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 3 - 27 avsnitt

Världens häftigaste tårtor del 27

Fantasin flödar när Eloise, Rosie och Molly ska baka enhörningar. Regnbågsfärger, glitter, blommor och fjärilar kommer att få tårtorna att explodera av färg och fantasi.

Tillgängligt: 30 dagar till

Världens häftigaste tårtor del 26

Rosie bakar en veteranbil till ett 80-årskalas. Suzanne bakar en tårta som ska hylla sin kusin och hennes nya konstutställning, tårtan kommer att trotsa gravitationen då den föreställer en färgburk som spiller ut färg.

Tillgängligt: 30 dagar till

Världens häftigaste tårtor del 25

Phil och Christine bakar en tårta till ett kombinerat firande av en 25-årig bröllopsdag och ett 50-årigt födelsedagsfirande. Molly bakar en hyllningstårta till karaktärerna Punch and Judy och Suzanne bakar en komplicerad bröllopstårta.

Tillgängligt: 29 dagar till

Världens häftigaste tårtor del 24

Karisha gör sin största bröllopstårta någonsin, ett jättebygge på tio våningar. Molly bakar en tårta till en bodybuilder som ska gå i pension och Eliose hoppas på jackpott när hon skulpterar en enarmad bandit.

Tillgängligt: 29 dagar till

Världens häftigaste tårtor del 23

Phil och Christine formger en tårta som hyllar den klassiska serien Thunderbirds. Molly bakar en tårta med en fungerande gin-fontän till en 40-års fest och Suzanne skapar en tårta med 80-tals tema som inkluderar allt ifrån discokulor och spegelväggar

Tillgängligt: 28 dagar till

Världens häftigaste tårtor del 22

Karisha bakar till ett välgörenhetsevent och skulpterar en tårta föreställande två boxningshandskar. Molly ger sig på att baka en havsinspirerad tårta till en flicka som älskar bläckfiskar. Phil och Christine bakar en bröllopstårta.

Tillgängligt: 28 dagar till

Världens häftigaste tårtor del 21

Eloise bakar en bröllopstårta formad som en kanadensisk teepee. Molly och Rosie bakar tårtor inspirerade av filmindustrin och där Molly hyllar Hollywood och Rosie hyllar Bollywood.

Tillgängligt: 27 dagar till

Världens häftigaste tårtor del 20

Rosie skulpterar en ätbar tågmodell, komplett med räls, lok och natur. Eloise bakar en bröllopstårta där inspiration hämtas från naturen och där tårtan kommer att ha över 100 ätbara blommor.

Tillgängligt: 27 dagar till

Världens häftigaste tårtor del 19

Molly bakar en babyelefant i skalan 1:1, som kommer att bli ett jättebygge på över 100 kilo. Phil och Christine återskapar ett hotell som firar 200 år. Ben bakar en tårta som ska efterlikna sin beställare, en tolvårig fotbollssupporter.

Tillgängligt: 26 dagar till

Världens häftigaste tårtor del 18

Ben besöker en väderkvarn för att hitta inspiration till hans nästa uppdrag. Phil och Christine bakar en tårta som föreställer en havssköldpadda som flyter i havet. Karisha blir ombedd att baka en hula-dansare.

Tillgängligt: 26 dagar till

Världens häftigaste tårtor del 17

Nastassja bakar en exploderande champagneflaska. Suzanne blir ombedd att göra en rosa bröllopstårta som ska representera både England och Indien. Molly bakar en födelsedagstårta inspirerad av ishockey, snowboarding och hundar.

Tillgängligt: 23 dagar till

Världens häftigaste tårtor del 16

Suzanne bakar en 25 kilo tung födelsedagstårta till en tolvåring. Phil och Christine bakar en tårta föreställande en lövträdsskog med körsbärssmak och Ben jobbar på en S-formad kinesisk drake med extremt mycket detaljer.

Tillgängligt: 23 dagar till

Säsong 2 - 19 avsnitt

Vi tror du gillar