tv4play logo

Vårt stora samiska bröllop

Det är äntligen dags för Viktor och Ida från serien Unga föräldrar att gifta sig. Här följer man med paret på deras resa fram till det samiska bröllopet. Streama Vårt stora samiska bröllop reklamfritt på C More!

Säsong 1 - 8 avsnitt

Vårt stora samiska bröllop del 1

10 oktober 2017 · 22m 37s

Säsongsstart. Ida och Viktor bor med sin ettåriga dotter Áile i Kiruna och för ett år sedan bestämde sig Viktor för att fria till Ida. Nu stundar ett samiskt bröllop med 400 gäster. Inbjudningskorten är utskickade så nu finns ingen återvändo.

Vårt stora samiska bröllop del 2

12 oktober 2017 · 21m 31s

Det är mycket som ska fixas innan det stora bröllopet. Viktor fiskar 50 kilo röding till förrätten och Ida bestämmer över dekorationerna. Men när bröllopstårtan ska väljas ut får hon hjälp av kompisen Janni.

Vårt stora samiska bröllop del 3

17 oktober 2017 · 21m 59s

Ida och Viktor åker till Viktors mamma för att baka bröd till bröllopet. För att få en paus i stressen åker de på en välförtjänt semester till Kroatien med dottern Aile. Och dessutom blir de båda överraskade med varsin möhippa och svensexa.

Vårt stora samiska bröllop del 4

19 oktober 2017 · 21m 56s

Viktor vill ha en hoppborg på bröllopet, något Ida motsätter sig. Samiska högtidsdräkter ska sys upp, brudbuketten måste beställas och bröllopsmiddagen provsmakas. Dessutom ska de hinna med vardagspusslet.

Vårt stora samiska bröllop del 5

24 oktober 2017 · 21m 49s

Ida och Viktor är nervösa inför bröllopsvalsen och går en danskurs. De har massvis med dekorationer som måste inhandlas och boende till alla 400 gäster måste bokas. Mitt i all planering får de ett dåligt besked.

Vårt stora samiska bröllop del 6

26 oktober 2017 · 22m 14s

Det är en vecka kvar till bröllopet och ingenting är klart. Viktor lyckas få tag på en ny tältleverantör för festen, men Ida är stressad över hur dekorationerna ska bli. I panik ringer hon till en eventkoordinator för att få hjälp.

Vårt stora samiska bröllop del 7

31 oktober 2017 · 22m 19s

Bröllopsdagen är här och Viktor överraskar Ida med två morgongåvor. Medan brudparet gör sig i ordning pågår full aktivitet i festkåtan där den ena katastrofen avlöser den andra och frågan är om det överhuvudtaget blir någon bröllopsfest.

Vårt stora samiska bröllop del 8

2 november 2017 · 21m 41s

Säsongsavslutning. Det är äntligen dags för vigsel och Viktor och Ida skrider in kyrkan och lovar varandra evig trohet. Efter vigseln är det dags för fest i dagarna två och det blir ett party som sent ska glömmas i bygden.