tv4play logo

Vassa fruar del 4, säsong 4

Säsong 4 - 8 avsnitt

Vassa fruar del 1

13 juni 2017 · 46m 5s

Säsongsstart. Edna Wilson blir illa behandlad av män och bestämmer sig för att fokusera på sin karriär och sin familj. När hon träffar en gammal tonårskärlek blir det ett möte som leder till ett passionerat förhållande. Men svartsjuka tär på relationen och en kväll kulminerar dragkampen i tragedi.

Vassa fruar del 2

20 juni 2017 · 46m 6s

Efter tre misslyckade äktenskap får Debra Hudson drogproblem, något hon lyckas hålla under kontroll genom att hjälpa andra. Hon träffar snart Jamie som visar sig vara en trasig människa. Deras förhållande är våldsamt och när Debra inser att hon inte kan hela honom börjar hon missbruka igen.

Vassa fruar del 3

27 juni 2017 · 46m 6s

Terri Pearson har ett tufft liv som transsexuell kvinna. Hon sparar pengar så att hon kan undergå könskorrigerande operationer och träffar senare en man via onlinedejting. Romansen spirar till en början men mannen börjar snart misshandla Terri som får kämpa för sitt liv.

Spelas nu

Vassa fruar del 4

4 juli 2017 · 46m 6s

Karen Miller inleder en relation med en man som hon lämnar efter att hon blir gravid. När hon kommer hem till Arizona träffar hon en annan man på sin arbetsplats. Deras förhållande är stormigt och alkohol är ofta med i bilden. En dag försvarar sig Karen med att sticka en kniv i nacken på honom.

Vassa fruar del 5

11 juli 2017 · 46m 44s

Tina Gardner träffar Andre och de inleder ett passionerat förhållande. Han ber henne hjälpa honom med hans nya affärsrörelse som blir en stor framgång. Men stressen av att driva företaget leder till beskyllningar om otrohet och våldsamt beteende, något som en dag når sin kulmen.

Vassa fruar del 6

18 juli 2017 · 46m 7s

När Tamara blir gravid gifter hon sig med pappan till barnet men deras förhållande havererar. Hon inleder ett förhållande med sin barndomsvän Mark som misshandlar henne och snart ger hon igen med en kniv.

Vassa fruar del 7

25 juli 2017 · 46m 5s

Efter två misslyckade förhållanden hittar Michelle Covington kärleken i en gammal klasskompis. Snart börjar mannen dricka för mycket och förhållandet blir våldsamt. Han misshandlar henne och en dag leder en fysisk konfrontation till att Michelle knivhugger honom.

Vassa fruar del 8

1 augusti 2017 · 46m 8s

Säsongsavslutning. Breanna Simpson har en dålig start i livet och blir överlycklig när hon träffar sina drömmars man. Men när de förlovat sig förändras hans beteende och de börjar ha våldsamma gräl. En dag leder en av deras konfrontationer till dråp.