tv4play logo

Veterinären på Bondi Beach

Veterinären Chris Brown bor och arbetar vid Bondi Beach i Sydney, Australien. Programmet följer honom i hans dagliga arbete när han räddar livet på djur som är sjuka och skadade.

Säsong 5 - 20 avsnitt

Veterinären på Bondi Beach del 20

19 mars 2018 · 39m 47s

Säsongsavslutning. Chris åker till Kenya för att besöka en australiensisk djurskötare som kämpar för några av de mest hotade arterna i regionen. I detta avsnitt behandlar Chris en föräldralös noshörning, söker skydd från tjuvskyttar och räddar en get.

Veterinären på Bondi Beach del 19

12 mars 2018 · 39m 36s

Chris försöker diagnostisera en fem månader gammal hund, men när tiden börjar rinna iväg tvingas han och kirurgen Andrew kalla på hjälp. Vi får tillfället att träffa teamets nyaste medlem, Lisas son Hudson.

Veterinären på Bondi Beach del 18

5 mars 2018 · 40m 7s

I detta specialavsnitt åker Chris till Thailand för att sjösätta en djurfrämjande kampanj. Han och kollegan Edwin Wiek tar hand om flertalet hemlösa djur. Chris bevittnar också vad som händer när en grupp elefanter varken hittar mat eller en plats att stadga sig på.

Veterinären på Bondi Beach del 17

26 februari 2018 · 40m 35s

Minigrisen James besatthet av att gräva har försatt honom i trubbel hos dem lokala myndigheterna. Hunden Bello har svårt att stå upp på alla fyra ben. Pudeln Laker har råkat svälja en stor synål. Tim har tagit sig an den otacksamma uppgiften att flytta på den mobbande alligatorn Brutus.

Veterinären på Bondi Beach del 16

19 februari 2018 · 40m 23s

Apan Mal har fått en konstig knöl i sin mun, något Chris måste undersöka. Tim undersöker en falk som fruktas ådragit sig allvarliga huvudskador. Labradoren Ollie verkar ha problem med en av sina leder. Lisa och Brad har ett fint meddelande.

Veterinären på Bondi Beach del 15

12 februari 2018 · 41m 24s

Chris tar sig till Victoria, där en häst har fått en stor utväxt på ögat. En av veterinärsköterskorna tar med sig sin dotter, som aspirerar om att bli en veterinär en dag, och sin sjuka hund till SASH. Chris besöker en gammal bekanting.

Veterinären på Bondi Beach del 14

5 februari 2018 · 40m 50s

Lynea fick aldrig en katt som barn och driver nu ett enormt katthem. Chris träffar den skateboardåkande hunden Chris. Jemimas glada dagar är i fara, då hon skadat ett av sina bakben. Pudeln Boots har blivit biten av en fästing och måste behandlas omgående.

Veterinären på Bondi Beach del 13

29 januari 2018 · 40m 18s

Chris åker till USA för att ta igen försummad tid med den charmiga - och världens enda - tvåbenta hund, Faith. Hunden Gizmo lider av konstant öroninflammation och Chris måste ta till extreme åtgärder om Gizmo någonsin ska kunna få ett nytt hem.

Veterinären på Bondi Beach del 12

22 januari 2018 · 39m 54s

På Sunshine Coast, i Queensland, har Chris fått uppdraget att hjälpa en pelikan med en svullen nacke. Att separera en mor från sina barn är aldrig lätt, men när modern är en dödlig tigerorm får en handskas med både henne och hennes barn.

Veterinären på Bondi Beach del 11

15 januari 2018 · 40m 2s

Chris tvingas avbryta sin semester när plikten kallar. Krokodilen Agro bröt sin käke för ett par månader sedan och personalen på Rainforest Nature Park behöver hjälp med att följa upp skadan. En liten hund får ett livshotande ormbett, en sköldpadda är med om en motorbåtsolycka och guldfisken Fatty har fått en mystisk utväxt på sitt huvud.

Veterinären på Bondi Beach del 10

8 januari 2018 · 41m 5s

Chris hjälper en ung familj att välja ett ovanligt husdjur - en minigris. Ett felaktigt beslut kan komma att bli ödesdigert och Chris måste försäkra sig om att familjen är redo för utmaningen. Hunden Cleo får en mystisk sjukdom. Sköldpaddan Hugo har mognat och är redo för sin första partner, men förberedelserna visar sig vara komplicerade.

Veterinären på Bondi Beach del 9

1 januari 2018 · 40m 6s

Chris beger sig återigen till Victoria, men denna gång för att både fila ner den stora grisen Burpys lubbar och den trebenta kossan Gretyls förvuxna hovar. Utställningshunden Chiley kollapsade hemma på grund av hög feber och befinner sig i ett kritiskt tillstånd. Komodovaranen Cameron sväljer ett mystiskt föremål.

Veterinären på Bondi Beach del 8

25 december 2017 · 40m 3s

Ödlan Harriet har fått en knöl på ena benet och hennes skötare fruktar det värsta. Chris tvingas ingripa, men allt går inte enligt planerna på operationsbordet. Hunden Sam drabbas av en plötslig sjukdom som sakta paralyserar hans kropp. På Australian Reptile Park får nybörjaren Kyle i uppgift att mata den brokiga krokodilen Elvis.

Veterinären på Bondi Beach del 7

18 december 2017 · 40m 47s

Chris lämnar storstaden för landsbygden och tar sig till Kyambra Vet Clinic i Victoria för att hjälpa en vän, som både behöver förlösa en ko och en malteser. I Sash, Sydney, ska två polishundar lämna blodprover. Tim åker ut till en lokal fabrik för en annorlunda insats, där en magnifik falk har gjort en oplanerad landning.

Veterinären på Bondi Beach del 6

11 december 2017 · 40m 16s

Det är en stor dag för valpen Poppy, vars näsa blev bortskuren i en hemsk jaktolycka. Efter många stora plastikoperationer är hon äntligen redo att adopteras bort. Chris hjälper åsneskötaren May Dodd, som oroar sig för åsnan Dusty. En hemlös katt på kliniken i Bondi väntar på att bli adopterad.

Säsong 3 - 15 avsnitt