tv4play logo

Veterinären på landet

För de anställda på Skeldale djursjukhus är kärleken till djur det största om finns i livet. Något som smittar av sig på deras dagliga arbete. Vi får följa med när de hjälper allt ifrån hamstrar till alpackor, med såväl stora som små problem.

Kommande avsnitt

Torsdag 27 feb

Veterinären på landet del 7

Säsong 2 - 6 avsnitt av 10

Veterinären på landet del 6

21 februari 2020 · 43m 21s

Det har varit många besök för Julian på Jacki Barlow's alpackafarm och idag är det dags för ännu ett. Det är nämligen ett av djuren som fått en oroväckande klump i munnen. För Peter står en tandläkaroperation på en liten Yorkshireterrier på schemat.

Veterinären på landet del 5

20 februari 2020 · 43m 21s

Det nya veterinären Helen tvingas genomföra ett akut kejsarsnitt på en beagle och Peter gör vad han kan för att rädda synen på ett litet lamm. Samtidigt har en alpacka blivit allvarligt sjuk och Julian ger sig av för att ta reda på varför.

Veterinären på landet del 4

14 februari 2020 · 43m 38s

En alpacka behöver kastreras och Julian tar sig an uppdraget. Allt går enligt planerna tills en oväntad händelse plötsligt ställer till det. Samtidigt genomför Peter en livsförändrande operation på en älskad liten mops med stora andningssvårigheter.

Veterinären på landet del 3

13 februari 2020 · 43m 5s

Teamet ger sig av till en lokal farm där en bonde behöver hjälp med att fila ner hornen på en grupp unga tjurar. På kliniken försöker Julian och hans kollega Peter rädda livet på en hund som fått ett stort ben som fastnat i halsen.

Veterinären på landet del 2

7 februari 2020 · 43m 13s

Julian och hans kollega Sarah har en tuff uppgift framför sig. En svan har skadat sig allvarligt men för att kunna vårda den behöver de först fånga in den. Något som är lättare sagt än gjort. Vi möter även polishunden Bobby som inväntar operation.

Veterinären på landet del 1

6 februari 2020 · 43m 20s

Säsongsstart. Det är en hektisk dag på jobbet för veterinären Julian Norton och hans kollegor. En hund opereras akut efter en oroväckande undersökning. Dessutom tvingas ett får att vårdas på en bilparkering efter en oväntad kollaps.

Säsong 1 - 4 avsnitt av 6