tv4play logo

Vräkning pågår

Vi dyker in i den mörka sidan av Storbritanniens bostadsmarknad samtidigt som priserna stiger och befolkningen ökar. Vad händer när hyresvärdar och hyresgäster inte kommer överens? Följ dramatiken när både offer och skurkar berättar.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 4 - 16 avsnitt

Vräkning pågår del 16

Säsongsavslutning. Återblick på programmets mest minnesvärda konflikter.

Tillgängligt: 27 dagar till

Vräkning pågår del 15

Återblick på programmets mest minnesvärda konflikter.

Tillgängligt: 24 dagar till

Vräkning pågår del 14

Återblick på programmets mest minnesvärda konflikter.

Tillgängligt: 23 dagar till

Vräkning pågår del 13

Återblick på programmets mest minnesvärda konflikter.

Tillgängligt: 22 dagar till

Vräkning pågår del 12

Husockupanter har tagit över en kyrka och vägrar lämna platsen. Hyresnämnden i Harrow har problem med en motsträvig hyresvärd och en hyresgäst är skyldig flera tusen i obetald hyra.

Tillgängligt: 21 dagar till

Vräkning pågår del 11

En hyresvärd har problem med våldsamma hyresgäster som sätter skräck i kvarteret. I Slough har en annan hyresvärd problem med en hyresgäst som isolerat sig. Hyresgästen svarar inte i telefon och har dessutom slutat betala sin hyra.

Tillgängligt: 20 dagar till

Vräkning pågår del 10

Två stora familjer i Harrow lever under usla förhållanden. I Tottenham har husockupanter tagit över en äldre kvinnas fastighet. Ockupanterna vägrar att lämna tomten och polisen måste tillkallas,

Tillgängligt: 17 dagar till

Vräkning pågår del 9

Myndigheterna i Harrow undersöker en undermålig fastighet. I Lincolnshire är en hyresgäst skyldig 40.000 pund i obetald hyra och en hyresvärd i London har problem med en hyresgäst som vägrar att flytta ut, trots att hyresvärden har sålt fastigheten.

Tillgängligt: 16 dagar till

Vräkning pågår del 8

En hyresvärd i Harrow har inte skött sina åtaganden gentemot sina gäster och myndigheterna anser nu att fastigheten är för farlig att bo i. En hyresgäst i Milton Keynes har ljugit för sin hyresvärd och inte betalat in sin deposition.

Tillgängligt: 15 dagar till

Vräkning pågår del 7

En familj lever i usla förhållanden som värden vägrar att åtgärda. En fastighetsägare i Romford har problem med sin förvaltare som inte sköter sina åtaganden. I Birmingham försöker en hyresvärd att vräka en hyresgäst som inte betalat hyran.

Tillgängligt: 14 dagar till

Vräkning pågår del 6

Advokaten Chris Sharpe hjälper en kvinna i Woolwich att genomföra en vräkning. En hyresvärd i London upptäcker att en hyresgäst har hyrt ut sin lägenhet via Airbnb i andra hand och utan tillstånd. Myndigheterna i Harrow utför ett tillslag.

Tillgängligt: 13 dagar till

Vräkning pågår del 5

Myndigheterna i Harrow upptäcker en illegal bostadsfastighet. Tvåbarnsmamman Kerrie känner sig sviken efter att ha hyrt ut sin lägenhet till en vän. En hyresvärd i Notting Hill har problem med en boende som slutat att betala hyran.

Tillgängligt: 10 dagar till

Säsong 3 - 5 avsnitt

Vi tror du gillar