tv4play logo

Vräkning pågår del 5, säsong 2

Säsong 2 - 11 avsnitt

Vräkning pågår del 11

24 januari 2020 · 43m 48s

Här ser vi tillbaka på tidigare hyresvärdar och gäster som hamnat i svåra situationer för att se hur det gått för dem. Hyresvärden Joan fick en hotfull och oärlig hyresgäst på halsen, Les levde i ett hem som gjorde honom sjuk med mögel överallt.

Vräkning pågår del 10

23 januari 2020 · 43m 32s

Claire och Simon fann sitt hem ockuperat av en komplett främling som menar att han hyr deras hus via en bostadsagentur och blankt vägrar lämna huset. Hamza har blivit utelåst från sin egen lägenhet efter att gästerna blivit ockupanter.

Vräkning pågår del 9

22 januari 2020 · 43m 15s

Kates hyresgäster blev svårhanterliga, nu stämmer de henne för att hon försökt vräka dem. Dhiren köpte en lägenhet som redan hade en hyresgäst, men direkt efter köpet slutade hon betala hyra. Tim vill sälja sin fastighet, men gästen vägrar flytta.

Vräkning pågår del 8

21 januari 2020 · 43m 6s

Efter att Rose förlorat sitt jobb tvingades hon hyra ut sitt hus för pengarna, men sen slutade hyresgästen betala hyra. När hyresvärden Harpeet återvänder till sin fastighet finner han att den blivit tömd på precis allt, till och med gräsmattan.

Vräkning pågår del 7

20 januari 2020 · 43m 11s

Simons hyresgäster har envist stannat kvar i hans hus i flera år trots uteblivna hyror, uppsagt kontrakt, och försök till husförsäljning. Fabriksarbetaren Arvydas lever i ett skjul utan badrum, kök eller värme, kommunens team försöker hjälpa honom.

Vräkning pågår del 6

17 januari 2020 · 43m 9s

Joy reste till Afrika för välgörenhetsarbete med föräldralösa barn och hyrde ut sitt hus i London till en unga man som nu förvandlat hennes hem till ett olagligt hotell. Ett par som väntar sitt första barn ställs inför förödande vattenskador.

Spelas nu

Vräkning pågår del 5

16 januari 2020 · 42m 58s

En man som flyttat utomlands för en tjänst och då hyrt ut sitt hem i England, upptäcker att hyresgästerna lämnat honom med en astronomisk summa av obetalda bolåneräkningar. En hyresvärd i Edmonton är rädd för sina hyresgäster som blivit aggressiva.

Vräkning pågår del 4

15 januari 2020 · 43m 19s

Efter att en hyresgäst hävdat att fastigheten var full av fukt får hyresvärden en chock när hon till slut får chansen att inspektera skadan. Sonen till en hyresvärd tvingas hantera oregerliga hyresgäster efter att hans far nyligen gått bort.

Vräkning pågår del 3

14 januari 2020 · 43m 17s

En småbarnsfamilj misstänks vara på väg att vräkas olagligt, kommunens team hoppas fånga den hotfulla hyresbyrån på bar gärning. En nybörjare på fastighetsutveckling inser att han kan bli arresterad om han försöker tvinga bort husockupanter.

Vräkning pågår del 2

13 januari 2020 · 43m 20s

En pensionerad sekreterare måste träffa sin hyresgäst i fängelse för att återerövra sin hyreslägenhet. I London blir en barnfamilj skuldsatt på grund av hyresgäster som vägrat betala hyra i åtta månader, nu ska de vräkas men de slingrar sig.

Vräkning pågår del 1

10 januari 2020 · 43m 18s

Säsongsstart. En hyresvärd tvingas kalla in vräkningsexperter för att bli av med hyresgäster som förstör huset han ärvt av sina morfäldrar. Musikentrepenören Donovan har inte fått in sin hyra på sju månader, domstol är hans enda chans till räddning.

Säsong 1 - 6 avsnitt