tv4play logo

Wikegård vs

Intervjuserie där Niklas Wikegård besöker de mest intressanta svenska hockeyprofilerna. Med nyfikenhet och värme träffar Wikegård stjärnor och makthavare i ett personligt möte där de oväntade frågorna ställs.

Säsong 3 - 6 avsnitt

Wikegård vs del 6 - Bröderna Abbott

31 oktober 2019 · 24m 59s

Niklas Wikegård besöker tvillingarna Chris och Cam Abbott. Bröderna har förvandlat Rögle till ett topplag och berättar om hemligheten bakom framgången. Dessutom får sig Wikegård en lektion i hur man snabbast monterar en dörr.

Wikegård vs del 5 - Anton Rödin

24 oktober 2019 · 24m 36s

Niklas besöker Gävle och Brynäs lagkapten Anton Rödin som berättar om skadan som spolierade två säsonger av hans karriär. Dessutom fika hemma i den nyrenoverade villan där Antons fru Kristin berättar om tillvaron som framgångsrik influencer.

Wikegård vs del 4 - Linus Johansson

18 oktober 2019 · 24m 17s

En elitidrottsman med diabetes. Niklas Wikegård möter Färjestads lagkapten Linus Johansson som berättar om de svårigheter han har övervunnit för att nå sina framgångar. Dessutom går Linus och Niklas till Klarälven och fiskar.

Wikegård vs del 3 - Peter Andersson

10 oktober 2019 · 24m 49s

Wikegård träffar Malmös huvudcoach, Peter Andersson. Andersson berättar om varför han alltid kommer tillbaka till Malmö, vilket misstag han gjorde i proffslivet och när han värvades från toppklubben, Färjestad, till Division 1-klubben Malmö.

Wikegård vs del 2 - Johan Garpenlöv

3 oktober 2019 · 24m 51s

Wikegård möter Tre Kronors nye förbundskapten i ett samtal som spänner från barndomens Nacka, via Djurgården och NHL, till aktuella funderingar på hur Garpenlöv vill vara som förbundskapten.

Wikegård vs del 1 - Patrik Berglund

26 september 2019 · 24m 47s

Niklas Wikegård möter Patrik Berglund som berättar om det plötsliga uppbrottet från NHL och varför han kom att tacka nej till 110 miljoner. Berglund avslöjar också varför han valde spel i SHL med Djurgården.