tv4play logo

Wild Bill del 2, säsong 1

Säsong 1 - 6 avsnitt

Wild Bill del 1

1 december 2019 · 46m 23s

Seriestart. Amerikanen Bill Hixon anländer med sin tonårsdotter till den brittiska staden Boston för att axla rollen som stadens nya polischef. Snabbt inpå hittas ett avhugget huvud och Bill inleder en utredning tillsammans med sin kollega Muriel.

Spelas nu

Wild Bill del 2

1 december 2019 · 46m 28s

Bill Hixon blir irriterad på en lokal gatumusiker vid namn Piano Man. När gatumusikern blir misstänkt för att ligga bakom ett väpnat rån är Hixon snabb med att ta in honom på förhör och klämma fram sanningen ur honom.

Wild Bill del 3

1 december 2019 · 46m 29s

Hixon tror att en ökänd brottsling som lyckats undvika rättvisan under flera år är redo att slå till igen. Hixon tar hjälp brottslingens dotter för att försöka hitta honom. Bill måste även luska ut varför hans dotter blivit avstängd från skolan.

Wild Bill del 4

1 december 2019 · 46m 21s

Kroppen efter en död kvinna hittas på tomtgränsen mellan två gårdar. Hixon tar sig an fallet och hamnar mitt i en infekterad konflikt mellan ägarna till de två gårdarna som länge varit bittra fiender till varandra. Kelsey lyckas hitta en kompis.

Wild Bill del 5

1 december 2019 · 46m 27s

En väska innehållande kvarlevorna av en lokal bonde hittas i floden. Misstankarna mot vem som ligger bakom brottet riktas mot en immigrantarbetare som hade ouppklarade affärer med lantbrukaren.

Wild Bill del 6

1 december 2019 · 46m 31s

Säsongsavslutning. Bill är på jakt efter en pensionerad yrkesmördare som börjat arbeta igen. Spåren leder honom till en gammal stuga i skogen och jakten avslutas med ett blodigt drama där gamla hemligheter kommer upp till ytan.