tv4play logo

Younger del 5 - Stiff Competition, säsong 6

Säsong 6 - 12 avsnitt

Younger del 1 - Big Day

28 augusti 2019 · 22m 31s

Säsongsstart. Den nya medarbetaren Lauren gör entré på förlaget medan Kelsey blir starkt påverkad av en tilltänkt bokidé. Liza saknar Charles närvaro på kontoret, Diana ser sig om efter nya möjligheter och Maggie utfärdar ett varnande ord.

Younger del 2 - Flush with Love

29 augusti 2019 · 24m 11s

Kelsey får problem att hävda sig mot Quinn när Quinns kommande bok sågas av förhandsläsarna. Lauren arrangerar en fest för de blivande föräldrarna Josh och Clare. Enzo blir förnärmad när han får kännedom om Dianas gamla känslor för Charles.

Younger del 3 - The Unusual Suspect

4 september 2019 · 24m 21s

Charles och Lizas relation blomstrar, men Lizas oro för att han döljer något gnager i bakgrunden. Maggie deltar i gruppterapi för att bearbeta Clares förlossning och möter ett nytt kärleksobjekt som hjälper henne att bemästra sina rädslor.

Younger del 4 - An Inside Glob

5 september 2019 · 23m 33s

Liza och Kelsey kämpar hårt med att uppvakta en populär erotikförfattare som är skeptisk till det nya ledarskapet på Millenial. Josh får uppleva livet som heltidsförälder när Gemma sover över och Liza konfronterar Charles om hans affärsplaner.

Spelas nu

Younger del 5 - Stiff Competition

11 september 2019 · 22m 36s

Gemma blir en viral succé medan Liza och Charles upptäcker att en smula rivalitet kan vara gynnsam för deras relation. Kelsey och Diana börjar ifrågasätta Lizas lojalitet och hamnar i trubbel med rättvisan under en stund av impulsivitet.

Younger del 6 - Merger, She Wrote

12 september 2019 · 22m 31s

En lösning på konkurrensproblemen uppdagar sig. Charles hamnar i onåd när han ger Liza ett okänsligt erbjudande och Liza får sig en tankeställare när hon möter en gammal bekant under en jobbresa. Maggie känner att hennes dejtingliv går trögt.

Younger del 7 - Friends With Benefits

18 september 2019 · 22m 21s

Kelsey kämpar med självförtroendet efter sammanslagningen mellan Mercury och Millennial. Liza upptäcker ett lovande, men ofärdigt bokmanus i en av Charles lådor. Diana känner sig förbisedd av Enzos familj och Josh ger sig ut på en sista mc-tur.

Younger del 8 - The Debu-taunt

19 september 2019 · 22m 35s

Liza känner hopp om försoning efter en oväntad lunchinbjudan av Pauline och bjuder i sin tur in Pauline till en bal för förlagets debutförfattare. Diana ser sig om efter en brudtärna när nyheten om hennes förlovning sprids på kontoret.

Younger del 9 - Millennial’s Next Top Model

25 september 2019 · 23m 24s

Liza kastas in i det mediala rampljuset, ivrigt påhejad av Quinn. Maggie får upp ögonen för Rafa, en konstnärskollega som skiljer ut sig från alla hon tidigare har dejtat. Zane känner sig sviken av Kelsey och sätter deras relation på paus.

Younger del 10 - It’s All About the Money, Honey

26 september 2019 · 22m 26s

Liza brottas med sin reklamkampanj medan Kelsey och Charles stöter på förlegade åsikter när de åker till Chicago för att söka finansiering. Josh överväger en livsförändring när Clare får ett jobberbjudande på andra sidan kontinenten.

Younger del 11

2 oktober 2019 · 23m 33s

Regimskiftet på Millenial är ett faktum. Liza jobbar på att släppa taget om det förflutna och Kelsey drar nytta av sitt senaste misstag i hopp om att inspirera andra unga människor. Diana gästar en manlig strippklubb på sin möhippa.

Younger del 12 - Forever

3 oktober 2019 · 29m 18s

Säsongsavslutning. Kelsey hittar finansiering hos en osannolik samarbetspartner när hon tar sikte på en nystart. Liza kämpar för att hinna med jobbet mellan sina åtaganden som brudtärna och Josh ställs inför ett val mellan intäkter och integritet.

Säsong 5 - 12 avsnitt

Säsong 4 - 12 avsnitt