tv4play logo

Your Honor

Efter hämnden mot Assaf Ben Atar har problemen staplats på hög för Micha. Efter sig har han inte bara Ben Atar-familjen utan även söderns maffia. För att skydda sig själv och sin familj tvingas Micha ta flera tuffa beslut med livet som insats.

Säsong 2 - 10 avsnitt

Your Honor del 1

16 december 2019 · 42m 0s

Säsongsstart. Problem fortsätter att växa för Micha. Utöver att läget blir allt mer spänt efter händelsen med Ben Attar har Micha hamnat i konflikt med en av söderns mest kriminella familjer, Caucasians.

Your Honor del 2

16 december 2019 · 33m 44s

Pressen ökar när Micha inser att Umar har Nura i sitt grepp. Arye Ben Atar misstänker att Udi gått över till andra sidan för att hjälpa Caucasian-familjen. Samtidigt finner Julie ett sätt för Micha att betala av sin skuld.

Your Honor del 3

16 december 2019 · 30m 55s

På flera håll växer osäkerheten och Rufus funderar på att återvända till södern. Samtidigt fortsätter gruppen Bedouins att sätta press på Micha. Istället för att vända sig till polisen försöker han lösa det själv, något som får stora konsekvenser.

Your Honor del 4

16 december 2019 · 29m 47s

Rufus har siktet inställt på Micha och framtiden är oviss. Något som leder till att Micha fattar ett oväntat beslut. Nuras trovärdighet ifrågasätts när hon väljer att dela med sig av viktig information och Shai väljer att närma sig Bialik och Golan.

Your Honor del 5

16 december 2019 · 34m 15s

En dramatisk incident i fängelset för Arye och Audi närmare varandra. Rufus försöker nå en deal tillsammans med Julia och Micha söker hjälp hos domare Slickter. Hos Shai dyker en oväntad gäst med en annorlunda förfrågan upp.

Your Honor del 6

16 december 2019 · 29m 2s

Relationen mellan Shai och Maggie växer sig allt starkare, något de utomstående har delade åsikter om. Micha vänder sig till Fatahov för hjälp men det går inte helt som planerat och plötsligt står han öga mot öga med Arye.

Your Honor del 7

16 december 2019 · 28m 25s

Shai har hamnat i en riktig knipa och Maggie fruktar för hans liv. Hos Micha växer oron över att Ptahov inte ska hålla sin del av avtalet. Det blir inte bättre när han stöter på Rufus i rätten och ställs till svars för sitt agerande.

Your Honor del 8

16 december 2019 · 32m 12s

Sarah vänder sig till Rufus för hjälp samtidigt som Shai begår ett stort misstag och tvingas hantera konsekvenserna. Julia och Rufus relation växer sig allt starkare men problem i Rufus utredning sätter saker och ting på prov.

Your Honor del 9

16 december 2019 · 29m 1s

Micha gör allt i sin makt för att rädda Nora, samtidigt som Rufus får tag på information som kan förstöra hans liv för all framtid. Udi börjar misstänka att Ptahov planerar att gå emot honom och skickar ut Shai på sitt första uppdrag.

Your Honor del 10

16 december 2019 · 32m 32s

Säsongsavslutning. Medan Rufus lägger allt fokus på Nora får polisen ett hett tips. Sarah och Micha går samman för att rädada Shai och Udi konfronterar Shay. Samtidigt kämpar Micha med att nå en överenskommelse med Rufus och Gafni.

Säsong 1 - 12 avsnitt