tv4play logo

Your Honor

Israelisk dramathrillerserie i tolv delar. Den framgångsrike domaren Micha har en lovade karriär framför sig. Men allt förändras när hans tonårsson, Shay, krockar med en motorcyklist och smiter från olycksplatsen.

Säsong 1 - 12 avsnitt

Your Honor del 1

25 november 2019 · 33m 38s

Seriestart. Den framgångsrike domaren Micha står på polisstationen, han ska ange sin tonårsson Shay för en smitningsolycka. Men när Micha får reda på att den skadade tillhör en av landets mest kriminella familj hittar han på en helt annan historia.

Your Honor del 2

25 november 2019 · 35m 0s

Misstankarna mot Juma stärks när det visar sig att den skadade tillhör en rivaliserande familj. Nu misstänks han inte bara för en olycka utan för ett avsiktligt mordförsök. Samtidigt upptäcker övervakaren Rufus ett fynd i bilen.

Your Honor del 3

25 november 2019 · 31m 48s

Khaled tar ett beslut som gör att snaran dras åt ytterligare. Micah känner sig allt mer pressad och oroar sig för att att Juma ska börja prata. Som en sista utväg bestämmer sig Micah för att ringa ett samtal som ska sätta stopp för Juma.

Your Honor del 4

25 november 2019 · 31m 32s

Juma gör vad han kan för att ta sig ur röran och berättar att han har ett alibi. För att hindra sanningen att komma ut överför Micah en stor summa pengar till Jumas mamma, som i sin tur måste övertyga sin son att ta skulden för olyckan.

Your Honor del 5

25 november 2019 · 32m 37s

Micah försöker övertyga Yael att inte undersöka Jumas alibi. Yael vägrar och kräver att Rufus ska ut till byn för att hitta bilen som påstås ha stulits. Samtidigt börjar känslor blomma upp för Shay som tvingar Micah att försvara Gabi i skolförhöret.

Your Honor del 6

25 november 2019 · 32m 14s

Det visar sig att mannen som mördats tillhör en av medlemmarna i Ben Atars. Till Rufus fasa verkar gängkriget blåsa upp. Juma blir allt mer desperat och när han får reda på att hans alibi är borta bereder hans sig på att avslöja den skyldiga.

Your Honor del 7

25 november 2019 · 32m 26s

Känslor stormar när nyheten om Juma når allmänheten. Shay konfronterar Micah och Nora hotar att lämna Khaled. Shay besöker Asaf Ben Atar som fortfarande ligger i koma. Men väl på plats stöter han på problem.

Your Honor del 8

25 november 2019 · 32m 54s

Ett förödande meddelande når Khaled som får veta att hans son har kidnappats. Udi berättar för Rufus om den unga mannen han såg vid Asafs säng. När Rufus tittar på övervakningskameran ser hon vem den unga mannen är.

Your Honor del 9

25 november 2019 · 30m 48s

Khaled är skadad och kvar står Micha som på egen hand måste lösa uppgiften med att transportera vapnen till Omar. Rufus utreds av polisens utredningsavdelning för misstänkt samarbete med familjen Ben Atar.

Your Honor del 10

25 november 2019 · 31m 52s

Gängkonflikten eskalerar och familjen Ben Atar beslutar sig för att utrota Massris. Ett av Micahs gamala fall läcker ut till pressen och eliminerar hans chanser att bli vald. Rufus kontaktas av en talesperson för Ben Atars.

Your Honor del 11

25 november 2019 · 30m 6s

Micah inser att han och Shay måste fly landet, men Shays pass är indraget och flyktplanerna försvåras. Shay beslutar sig för att lämna in sig själv och ringer Sarah för att berätta om olyckan. Men han lämnar en detalj: offrets identitet.

Your Honor del 12

25 november 2019 · 32m 37s

Säsongsavslutning. Sanningen är närmare än någonsin. Shay förhörs av polisen och Sarahs inser att hon precis har satt dit sitt älskade barnbarn. Hur kommer det sluta för Shay? Och vad kommer att hända med Micah?